Emekli maaşını taşıyan 7.750 TL ödeme alıyor! İlk kez emekli olacaklar şartlara dikkat!

Kamu ve özel bankalar emekli maaşına ek olarak promosyon ödemesi yapıyor. Her bankanın kendi para politikası kapsamında sunduğu promosyon tutar farklı olabiliyor. Son dönemde yapılan güncellemelerle bu tutar 7.500 TL'yi aşıyor. Güncel promosyon tutarları ilk kez emekli olacaklara tavsiyelerle haberimizde…

Emekli maaşını taşıyan 7.750 TL ödeme alıyor! İlk kez emekli olacaklar şartlara dikkat!

Emekliler Temmuz ayı ara zammını geçtiğimiz ay hesaplarında buldu. Yenilenen rakamlar bankaları harekete geçirdi. 5000 TL olan promosyon tutarı 7.000 TL barajına yükseltildi. Bankalar ek promosyon kampanyaları ile bu tutarı daha da yükseltti.

BANKA TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİRMEK GEREKİYOR!

Bazı özel bankalar çıtayı aştı. 7.500 TL olan tutar 7.750 TL'ye kadar ulaştı. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin bankaların sunduğu ek tekliflere de başvuruda bulunması gerekiyor. Bazı bankalar 7.000 TL'yi aşan promosyondan yararlanabilmek için kredi kartı alınması, kredi talep edilmesi, otomatik ödeme talimatı verilmesi ya da belirli oranda harcama yapılması şartı koyuyor.

BANKALAR 3 YILLIK PROMOSYON SÖZLEŞMESİ İMZALIYOR!

Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımak isteyenlerin 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verdiğini bilmesi gerekiyor. Promosyon almaya hak kazananlar bu söz karşılığında bankanın kredi talebinden de yararlanabiliyor. Kişinin bu şekilde farklı bir bankaya geçiş yapabilmesi daha zor hale geliyor.

FARKLI BİR BANKAYA GEÇİŞ YAPILABİLİR Mİ?

Banka ile anlaştıktan sonra farklı bir bankanın promosyon teklifi cazip gelebilir. Böyle bir durumda başka bir bankaya geçiş yapmak mümkündür. Bunun için taahhüt edilen bu sürenin kalan zamanı dikkate alınarak belirli bir tutarın iade edilmesi gerekir. İsteyen mevcut banka ile görüşme yaptıktan sonra güncellenen promosyon rakamından yararlanmak için başvuruda bulunabilir.

YENİ EMEKLİLER NELERE DİKKAT ETMELİDİR?

Emekli maaşını taşıyan 7.750 TL ödeme alıyor! İlk kez emekli olacaklar şartlara dikkat! - Resim : 1

Banka başvurusu yaparken yaparken dikkat edilmesi gerekenler arasında daha çok ulaşılabilir olan ATM'leri bulunulan bölgeye daha yakın ve fazla olan ve promosyon kampanyaları ve cazip olan bankalar tercih edilebilir. Bankaların sunmuş olduğu teklifler detaylı bir şekilde incelenmelidir.

AKBANK AĞUSTOS AYI GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYASI

Akbank Ağustosun sonuna kadar emekli maaşını bankasına taşıyan müşterilere özel olarak 7000 TL promosyon ödüyor. Üstelik bu promosyona ek olarak toplam 500 TL chip para ödüyor.

1.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 4.650 TL

1.500 TL - 2.500 TL arası emekli aylığı alanlara 5.800 TL

2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 7000 TL

GARANTİ BBVA AĞUSTOS AYI PROMOSYON KAMPANYASI

Garanti BBVA bankaya gelen emekliye özel 7.250 TL promosyon ödemesi yapıyor. Yakınını davet ettiğinde ek 250 TL kazanılıyor. Emekli maaşı hesabı taşıma işlemleri mobil uygulama üzerinden ya da banka aracılığı ile kısa sürede sağlanabiliyor.

1.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlar 4.850 TL

1.500 TL - 2.500 TL arası emekli aylık alanlara 5.500 TL

2.500 TL ile üzeri emekli aylık olanlar 7.250 TL

Etiketler: emekli promosyon, emekli