Emekli maaşını şimdi taşıyacaklar, turnayı resmen gözünden vurdu! Halkbank da promosyonları artırdı! Kasım ayı emekli promosyonu 5.000 TL’ye çıktı!

Emekli banka müşterilerinin üç yıllık maaş alması karşısında bankasından aldığı promosyonlar tutarlarında taban fiyat güncellendi. Güncellemenin ardından Halkbank da emeklilere ödediği promosyonları artırdı.

Emekli maaşını şimdi taşıyacaklar, turnayı resmen gözünden vurdu! Halkbank da promosyonları artırdı! Kasım ayı emekli promosyonu 5.000 TL’ye çıktı!

Bankaların Sosyal Güvenlik Kurumu ya da kısa adıyla SGK bünyesinden aldığı emekli maaşlarının kullanımı için ödediği promosyonlar, geçtiğimiz yıllarda SGK’nın girişimleriyle harekete geçirilmişti. Promosyonlarda belirli bir aralık ile bankalarla masaya oturan SGK, ekim ayında 2023 yılı promosyonları için bankalar ile bir araya geldi. SGK ile 19 bankanın anlaşmasıyla son bulan promosyon görüşmelerinin ardından emeklilere ödenen promosyon tutarları arttı.

Bankaların ödediği promosyon tutarlarının yeni yapılan protokol kapsamında artmasının ardından harekete geçen Halkbank, 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren zamlı tutarlardan promosyon ödemeye başladı. Bankasından üç yıllık maaş alacak olan emekliler ile emeklilerin hak sahipliğinden dolayı maaş alan kişilere promosyon ödemelerini sürdüren Halkbank, maaşa göre değişen promosyon tutarlarını açıkladı.

HALKBANK, EMEKLİ PROMOSYONUNU ARTIRDI

Emekli maaşını şimdi taşıyacaklar, turnayı resmen gözünden vurdu! Halkbank da promosyonları artırdı! Kasım ayı emekli promosyonu 5.000 TL’ye çıktı! - Resim : 1

Emekli promosyon ödemeleri kapsamında promosyon ödemeleri alabilecek olan kişileri, “Maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir” ifadeleriyle açıklayan Halkbank, promosyon ödemelerine ilişkin yeni bir duyuru yayınladı. 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak olan promosyonlarını açıklayan Halkbank, maaşa karşılık denk gelen ödeme miktarını tek tek paylaştı.

Gerçekleştirdiği açıklama ile güncel promosyon tutarlarını kamuoyuna bildiren Halkbank, maaşa göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını belirtti. Buna göre, maaşı 3 bin 500 TL altında olan emeklilere 3 bin TL promosyon ödeyeceğini duyuran Halkbank, maaşı 3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL arasında olan emeklilere 3 bin 500 TL; maaşı 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL arasında olan emeklilere 4 bin 500 TL; maaşı 10 bin TL ve üzerinde olan emeklilere ise 5 bin TL promosyon vereceğini duyurdu.

HALKBANK’TAN PROMOSYON ALANLARIN DURUMU DA NETLEŞTİ

Halihazırda Halkbank’tan maaş alan ve maaşına karşılık promosyon ödemesi almış olan banka müşterilerinin de artan promosyonlardan yararlanabileceğini belirten Halkbank, “Daha önce Bankamızdan promosyon ödemesi almış ve taahhüt süresi devam eden müşterilerimizin iade etmesi gereken tutar, yeni ödenecek promosyon tutarından mahsup edilerek ödeme yapılacaktır” açıklamasını gerçekleştirdi.

Halkbank’tan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerine maaşın toplamı üzerinden promosyon ödemesi yapacağını belirten Halkbank, maaş taşıma işlemlerinin tüm şubelerinden yapılabileceğini belirtti. Mobil ve internet bankası şubelerinden de maaş taşınabileceğini hatırlatan Halkbank, aynı zamanda emeklilere özel olarak sunduğu 0850 222 92 62 Emekli Hattı'ndan da maaş taşıma işleminin yapılabileceğini bildirdi.