Emekli Maaşını Garanti BBVA'ya Taşıyanlara Müjde: 7500 TL Ödenecek!

Emeklilere özel sunulan fırsatlara Garanti BBVA ile bir yenisi daha ekleniyor. Bankaya gelerek emekli maaşını taşıyan tüm hak sahipleri toplamda 7.500 TL'ye kadar promosyon avantajından faydalanabilir. Kampanyanın bitimine günler kala emekli maaşı taşıma işlemleri ve kazanılacak faydalar detayları ile haberimizde…

Emekli Maaşını Garanti BBVA'ya Taşıyanlara Müjde: 7500 TL Ödenecek!

Garanti BBVA emeklilere sunduğu geri ödemesiz 7.500 TL promosyon teklifinde son günler yaklaşıyor. Bankanın sunduğu kampanya kapsamında Garanti BBVA Mobil bankacılık uygulaması ya da internet şubesi üzerinden emekli maaş hesabını 31 Ekim tarihine kadar bankaya taşıyanlar bu tutarı kullanabiliyor. Alınan emekli aylığına göre yatırılacak tutar değişebiliyor.

 GARANTİ BBVA PROMOSYON KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Garanti BBVA emeklilere geri ödemesiz 7.500 TL ödül tutarının yanı sıra farklı avantajlardan faydalanma fırsatı da sağlıyor. EFT ve Havale işlemleri ücretsiz olarak banka tarafından gerçekleştirilebilir. Hafta içi her gün 16.00'a kadar yapılacak EFT işlemleri tamamen ücretsiz kabul ediliyor. Alınacak ilk maaşın hemen ardından promosyon tutarı hesaba yatırılıyor. Yapılması gereken tek şey Garanti BBVA üzerinden mobil müşteri başvurusu oluşturmak ve emekli maaşını taşıma talebini iletmektir.

 GARANTİ BBVA PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL BAŞVURULUR?

Emekli Maaşını Garanti BBVA'ya Taşıyanlara Müjde: 7500 TL Ödenecek! - Resim : 1

Garanti BBVA ilk kez emekli olacaklar için mobil uygulama ya da internet şubesi dışında e-devlet üzerinden kısa sürede bank a seçeneğini oluşturma fırsatı sağlıyor. Kişiye ait Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt belgesi üzerinde çalışılacak kurum Garanti BBVA olarak seçildiğinde promosyon tutarı yatırılacak ilk maaşın ardından hesaba tanımlanıyor. Farklı bankadan gelerek hesap taşıma işlemini sağlamak isteyenler şu adımları takip etmelidir:

  • Türkiye.gov.tr adresine giriş yapılır.

  • Sağ ön üst köşede bulunan sisteme giriş butonuna tıklanır.

  • T.C kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme giriş yapılır.

  • Açılan arama kutucuğuna “Banka değişikliği” yazılarak aratılır.

  • Çıkan sonuçlar arasında “banka bilgilerini değiştirmek için tıklayınız” yazısı işaretlenir.

  • Sayfa üzerinde emekli maaşının yatmasının talep edileceği banka -Garanti BBVA- şubesi seçilir.

  • Son olarak “Güncelle” tuşuna basılır.

 GARANTİ BBVA PROMOSYON KAMPANYASINDAN NE KAZANILIR?

Emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlar aldıkları aylık maaş tutarına göre promosyon ödemesini hesabında bulabiliyor. Buna göre aşağıdaki liste takip edilerek yatırılacak olan promosyon tutarının ne kadar olacağı tespit edilebilir:

  • 1.500 TL ve altı emekli aylığı alanlar 4000 TL

  • 1.500 TL - 2.500 TL arası emekli aylığı alanlar 5.000 TL

  • 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlar 6.000 TL