Emekli maaşı olanlara Halkbank mutlu edecek haberi verdi tek başvuru ile 25 bin TL aynı gün nakit ödenecek!

Türkiye'nin en büyük bankaları arasında yer almasının yanı sıra devlet bankası da olan Halkbank maaş promosyonu rakamını güncelledi. Promosyon ödemesinin yanı sıra emeklilere yeni destek müjdesi de verildi.

Emekli maaşı olanlara Halkbank mutlu edecek haberi verdi tek başvuru ile 25 bin TL aynı gün nakit ödenecek!

Emekliler Kasım ayının gelmesi ile promosyon telaşına düşerken bankaların promosyon rakamları güncellenmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarafından yayımlanan açıklama ile 1 Kasım 2022 tarihi itibari ile promosyon ödemeleri yükseltilmiş en düşük emekli maaşı promosyonu 500 liradan 3 bin liraya yükseltilmişti. 

Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş nedeniyle zorlu günler geçiren emeklilere maaş promosyonu sonrası yeni destek müjdesi Halkbank tarafından verildi. Halkbank emekli maaşı olan müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi desteği sunacağını ilan etti. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen emeklilere özel kredi limiti 25 bin liraya yükseltilirken başvuru yapan emeklilere aynı gün ödemeleri yatırılmaya başlandı. 

HALKBANK MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI GÜNCELLENDİ! 

Vermiş olduğu promosyon rakamı ile özel bankaların gerisinde kalan Halkbank emeklilere özel destek kredisi paketi açıklayarak yeni müjdesini verdi. Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi paketi adı verilen kredi paketinden yararlanmak isteyen emeklilerin 25 bin liraya kadar olan kredi başvuruları aynı gün sonuçlandırılırken yine internet üzerinden de başvuru imkanı sunuldu. 

Emekli maaşı olanlara Halkbank mutlu edecek haberi verdi tek başvuru ile 25 bin TL aynı gün nakit ödenecek! - Resim : 1

Halkbank tarafından başlatılan kredi paketi için yapılan açıklamada "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL'ye kadar sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür" denilerek emekli maaşını Halkbank şubesine taşıyan ya da alan kişilere özel kredi paketi sunuldu. Halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi paketinde aylık faiz oranı ise 25 bin liraya kadar olan kredi paketleri için yüzde 1,55 ve daha yüksek olan kişiler için ise yüzde 1,69 olarak belirlendi. 

36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken emeklilerin aylık kredi taksit ödemesi 971 TL olarak gerçekleşirken kredi tahsis ücreti olarak sadece 137,50 TL ödeyecekler. BDDK tarafında yapılan yasal düzenleme nedeni ile 50 bin lirayı aşan kredi taleplerinde ise 24 ay vadeli kredi verilebilecek. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi paketinde ise aylık ödemeler 5 bin 354,73 TL olarak gerçekleşecek. İsteyen emekliler ilk taksit ödemesini 3 aya kadar öteleyebilecek ve 3 ay ertelemeli kredi çekebilecek.