Emekli KOBİ'leri ihya eden kredi Denizbank'tan duyuruldu! Prim borcu veya ticari ihtiyaçlar için kullanılabilecek!

Denizbank KOBİ kredi çözümleriyle işletmelerin birçok ihtiyacına çözüm üretiyor. SGK prim borcunun peşin ödenmesi veya ticari ihtiyaçlarını gidermek isteyenlere kredi çözümü geldi!

Emekli KOBİ'leri ihya eden kredi Denizbank'tan duyuruldu! Prim borcu veya ticari ihtiyaçlar için kullanılabilecek!

Denizbank emekliye KOBİ kredisi ile 150.000 TL’ye kadar kredi desteği sağlamaya devam ediyor. KOBİ’lere yönelik ticari krediler ve ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri kapsamında cazip seçenekler sunmaktadır. Emekli KOBİ’lere yönelik sunulan destek ile birçok ihtiyacın karşılanması hedefleniyor.

Emeklilerin, emeklinin karşılığını almasını sağlayan krediler ticari ihtiyaçlarının giderilmesi veya SGK prim borcunun peşin ödemesi için kullanılabiliyor. Bu kapsamda her ihtiyaca uygun şekilde ticari kredilerde de çözümler üretilmektedir.

150 BİN LİRAYA KADAR KREDİ DESTEĞİ

Emekli KOBİ'leri ihya eden kredi Denizbank'tan duyuruldu! Prim borcu veya ticari ihtiyaçlar için kullanılabilecek! - Resim : 1

Emekliye KOBİ kredisi desteği veren Denizbank, 150 bin TL’ye kadar kredi imkanı veriyor. Üstelik avantajlı vade oranlarından da yararlanarak ister prim borcunun peşin ödenmesi isterlerse de ticari ihtiyaçların karşılanmasına yönelik kredi kullanılabilmektedir.

Yeterli teminatı gösteren emekli KOBİ’lere Kredi Garanti Fonu (KGF) desteği sağlanmaktadır. Krediden yararlanmak için emekli maaşının Denizbank’tan alınması veya Denizbank’a aktarılması yeterlidir. Emekli KOBİ’lerin farklı ihtiyaçlarına yönelik Denizbank tarafından kredi olanakları sağlanmaya devam etmektedir.

24 AY VADELİ EMEKLİ KOBİ KREDİSİ

Denizbank’ın emekli KOBİ’lere özel sunduğu kredi kapsamında 150 bin TL’ye kadar kredi için 24 aya kadar vade seçeneklerinin de uygulanması hedeflenmektedir. Emekli maaşını Denizbank’tan alan veya maaşını devredecek kişiler krediden yararlanabilmektedir.

SGK prim borcunun peşin ödenmesi veya ticari ihtiyaçların giderilmesi için söz konusu KOBİ kredisi kullanılabilmektedir. 150.000 TL’ye kadar kredi 24 ay vade seçenekleriyle sunulmaktadır.

DENİZBANK KOBİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Denizbank emekli KOBİ kredisi kapsamında başvuruların tüm Denizbank şubelerinden yapılması mümkündür. Ayrıca söz konusu krediden yararlanmak isteyenler SMS ile hızlı başvuru yapabilirler. ESNAFE yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası da yazılarak 3280’e kısa mesaj gönderilmesi mümkündür.

Kredi başvurusu yapacak kişilerin ayrıca internet bankacılığı, ATM’ler ve diğer kanalla üzerinden de emekli KOBİ’ye özel kredi seçeneklerinden yararlanması mümkündür. Avantajlı geri ödeme seçenekleri ve oranlarıyla kredinizi hemen kullanabilirsiniz.  

Etiketler: denizbank, kobi kredisi