Elinde Euro bulunana büyük kazanç fırsatı! Bankaların Euro hesabına faiz oranları açıklandı

Euro cinsinden mevduat hesabı faiz oranlarını merak edenlere bankalardan büyük fırsat geldi. Elinde Euro bulunan müşteriler bu bankalarda parasına para eklemeye devam edecek! İşte bankaların vadeli döviz hesabı güncel faiz oranları…

Elinde Euro bulunana büyük kazanç fırsatı! Bankaların Euro hesabına faiz oranları açıklandı

Türkiye’de birikimlerini enflasyona eritmemek için bankaların mevduat ürünlerinde değerlendirmek isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Vatandaşlar ellerinde bulunan dövizleri de bankaların döviz cinsinden açılan mevduat hesaplarına yatırarak faiz getirisi elde edebiliyor. Son dönemde hızla artan enflasyon karşısında birikimlerini en iyi şekilde değerlendirerek kazanç sağlamak isteyenlere bankalardan müjdeli haber geldi. Kamu ve özel sektör bankaları vadeli döviz hesabı ile elinde Euro tutan müşterilerine yüksek kazanç fırsatları sunuyor.

Bankaların Vadeli Döviz Hesabı Faiz Oranları

Elinde Euro bulunana büyük kazanç fırsatı! Bankaların Euro hesabına faiz oranları açıklandı - Resim : 1

Elinde Euro birikimi olan vatandaşlar, bu birikimlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri bankacılık ürünlerini arıyor. Bankalar ise vadeli döviz hesaplarında uyguladıkları cazip faiz oranları ile müşterilerine yüksek kazanç fırsatı sunmak için yarışıyor. Türkiye bankacılık sektöründe önde gelen kamu ve özel sektör bankaları arasında Euro’ya yüksek faiz veren bankalar belli oldu.

Bankaların Euro cinsinden mevduat getirisi hesaplanırken uygulanan faiz oranları dikkat çekiyor. Alternatif Bank VOV Euro hesabında 32 günlük vadeli mevduat faizi yüzde 1.75 olarak açıklandı. Bu kapsamda VOV Euro hesabının hoş geldin faiz oranından yararlanan birikim sahipleri 10 bin Euro’ya vade sonunda 12.27 Euro alma imkanına sahip oluyor. Özel bankalarda Euro hesabı faiz oranları dikkat çekiyor.

Euro’ya En Yüksek Faiz Veren Bankalar

Euro birikime yüksek faiz veren bankalar arasında Odeabank Oksijen Euro mevduat hesabında yüzde 1.50 faiz oranı uyguluyor. Burgan Bank ise ON Euro mevduat hesabında yüzde 1.50 faiz oranıyla 10 bin Euro’ya 32 günlük vade sonunda 10.52 Euro kazanç veriyor. Özel bankalarda ING E-Turuncu Euro hesabının mevduat faiz oranı yüzde 1.50 olarak açıklandı. Denizbank vadeli hesap kampanyasında Euro’ya 32 günlük mevduat hesabında yüzde 0.40 faiz veriyor. Fibabanka’nın 32 günlük Kiraz EUR hesabında ise yüzde 0.20 faiz oranı bulunuyor.

Etiketler: euro kuru