Elektronik alışverişlerini ertelemeyin! Alışverişleriniz Ziraat Bankası ile yapın anında 500 TL indirim kazanın! İndirim için SMS atmak yetecek

Kampanyalarının avantajlarıyla son zamanların en çok konuşulan bankalarından olan Ziraat Bankası, bu ay itibariyle iş birlikleri arasına eklediği yeni bir iş birliğiyle elektronik sektöründe yapılacak olan alışverişlere indirim yapmaya başladı.

Elektronik alışverişlerini ertelemeyin! Alışverişleriniz Ziraat Bankası ile yapın anında 500 TL indirim kazanın! İndirim için SMS atmak yetecek

Her türlü sektörü kapsayan bankacılık kampanyaları, özellikle son zamanlarda maliyeti günden güne artan sektörlere yoğunlaşmaya başladı. Müşterilerine daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına birbirleri ile sürekli olarak yarış halinde olan bankalar, bu nedenle daha çok akaryakıt ya da maliyeti artışa geçen elektronik sektörü gibi sektörlerdeki iş birliklerini artırır hale geldi. O bankalardan biri olan ve sektörel birlikteliklerini her geçen gün büyüten Ziraat Bankası, yeni kampanya müjdesi verdi.

Giyimden ulaşıma kadar pek çok sektörü kapsayan çeşitli iş birlikleri ile banka müşterilerine daha avantajlı bir hizmet sağlayan Ziraat Bankası, bu kez elektronik sektörüne el attı. Bu kapsamda Vatan Bilgisayar ile yeni bir iş birliği gerçekleştirmiş olan Ziraat Bankası, gerçekleştirilen iş birliği kapsamında şartları sağlayan banka müşterilerine 500 TL indirim sağlayacağını duyurdu. Öte yandan Ziraat Bankası, şartlarını da yazılı olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ELEKTRONİK ALIŞVERİŞİNE 500 TL İNDİRİM

Elektronik alışverişlerini ertelemeyin! Alışverişleriniz Ziraat Bankası ile yapın anında 500 TL indirim kazanın! İndirim için SMS atmak yetecek - Resim : 1

Vatan Bilgisayar ile yeni bir protokol imzalayan Ziraat Bankası, 15 Kasım 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarından veya Vatan Bilgisayar internetten satış kanalından Bankkart'ın hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile tek seferde yapılacak olan 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL indirim vereceğini duyurdu. Kampanya kapsamında katılımı şart koşan Ziraat Bankası, kampanyaya katılıma ilişkin de bir duyuru gerçekleştirdi.

Kampanyaya katılım için yapılması gerekenleri kamuoyu ile paylaşan Ziraat Bankası, kampanyaya Bankkart Mobil ile Bankkart internet sitesi üzerinden katılım sağlanabileceği gibi SMS ile de kampanyadan yararlanılabileceğini bildirdi. SMS ile kampanyadan yararlanacak olan müşterilerine seslenen Ziraat Bankası, ‘VATAN’ yazıp 4757'ye SMS göndermenin kampanyaya katılmak için şart olduğunu belirtti. Öte yandan Ziraat Bankası, kampanya dönemi içerisinde kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacağının altını çizdi.

ZİRAAT BANKASI, İNDİRİMLERİ 10 OCAK’TA YANSITACAK

Kampanyası kapsamında kazanılan indirimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası, kazanılan indirimlerin 10 Ocak 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartının ekstresine veya Bankkart'ın bağlı olduğu hesaba yansıtılacağını taahhüt etti. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami indirim tutarını 500 TL olarak açıklayan Ziraat Bankası, kampanyadan sadece Bankkart sahibi bireysel müşterilerin yararlanabileceğini belirtti.

Kampanyasının detaylarına Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemlerin kampanyaya dahil olmadığını da ekleyen Ziraat Bankası, kampanyaya asıl kart sahiplerinin katılım sağlayabileceğini hatırlattı. Bu kapsamda Ziraat Bankası, ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalara indirimin asıl kart sahibine verileceğini bildirdi.