Elektrikli otomobil sektörüne bir yenilik daha geldi! İlk adımı atan Tesla, Steam desteğini bir video ile duyurdu!

Dünyanın en ünlü elektrik otomobiller markalarından biri olan Tesla, kendisini geliştirmeyi sürdürüyor. Tasarımına bir yenilik daha eklemiş olan Tesla, bu kez müjdeyi oyun tutkunu olan kullanıcılarına verdi.

Elektrikli otomobil sektörüne bir yenilik daha geldi! İlk adımı atan Tesla, Steam desteğini bir video ile duyurdu!

Şimdilerde satın aldığı Twitter’da gerçekleştirdiği yenilikler ile sık sık gündeme gelen Elon Musk’ın CEO’luğunu üstlendiği Tesla, hiç kuşkusuz elektrikli otomobil sektörünün lider markalarından biri haline geldi. Pek çok yenilik ile kullanıcılarını şaşırtmayı her defasında başaran Tesla’dan geçtiğimiz gün bir yenilik haberi de duyuruldu. Özellikle oyun tutkunu Tesla kullanıcılarını ilgilendiren bu haber sonrası, gözler bir kez daha elektrikli otomobil sektörüne döndü.

Dünyanın lider elektrikli otomobil üreticilerinden biri olan Tesla, geçtiğimiz gün yenilikleri arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Bu kez oyun severleri ilgilendiren bir yenilik yapan Tesla, otomobillerine Steam desteği getirilmesini uzun zamandır planlıyordu. Plandan eylem sürecine geçmiş olan Tesla, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir video paylaşımı ile beklenen yeniliğin resmen geldiğini açıkladı.

TESLA OTOMOBİLLERİNE STEAM DESTEĞİ GERDİ

Elektrikli otomobil sektörüne bir yenilik daha geldi! İlk adımı atan Tesla, Steam desteğini bir video ile duyurdu! - Resim : 1

Tesla’nın oyun tutkunlarının arenalarından biri olan Steam’e destek vermesi yönündeki planları bir süredir dünya kamuoyunun gündeminde yer alıyordu. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir video paylaşan Tesla, Steam desteğini vermeye başladığını resmen açıklamış oldu. Tesla’nın paylaştığı videodaki detaylar da bir hayli dikkat çekti.

Tesla kullanıcılarının beklediği Steam desteği, nihayet geldi. Videolu bir duyuru gerçekleştiren Tesla, desteğin Model S ve Model X sahipleri otomobillerinde yer alacağını ilan etti. Bu değişiklik ile birlikte Tesla kullanıcılarının Steam üzerinden oyun oynayabileceği öğrenildi.

STEAM DESTEĞİ HOLİDAY UPDATE’E EKLENDİ

Tesla YouTube hesabından paylaştığı tanıtım videosu ile desteğin geldiğini duyururken; tanıtım videosunun açıklamasına yazdığı, “Steam binlerce oyunu yeni Model S ve X araçlarına getiriyor” açıklamasıyla da dikkat çekti. Desteği Türkçe’de ‘Tatil Güncellemesi’ anlamına gelen ‘Holiday Update’ ile kullanıcılarına sunan Tesla, destek hakkında çeşitli bilgiler de verdi.

Tesla’nın paylaştığı yeni güncelleme notlarında Steam’in, 16 GB DDR RAM'e sahip Model S ve X’te yer alacağı bilgisi dikkat çekti. Öte yandan Tesla’nın tanıtım videosunda Cyberpunk 2077 oyunu yer vermesi de teknoloji kullanıcılarının gözünden kaçmadı.