Ekranların yeni dizisi Çöp Adam’da yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu! Tamer’in Peri’ye neden kafayı taktığı bu hafta ortaya çıktı

Star TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Çöp Adam dizisi, bu hafta ikinci bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Çöp Adam dizisinin yeni bölümünde pek çok sır açığa kavuştu.

Ekranların yeni dizisi Çöp Adam’da yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu! Tamer’in Peri’ye neden kafayı taktığı bu hafta ortaya çıktı

Ekranların tamamını esir almış olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun başarılı hikayelerinden birinden esinlenerek, Star TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlayan Çöp Adam dizisi, geçtiğimiz hafta ilk bölümünü yayınlamıştı. Farklı hikayesi ve sürükleyici tarzı ile çok sevilen Çöp Adam dizisi, bu hafta yayınlanan ikinci bölümü ile pek çok merak edilen konuya dair ipucu verdi. Sosyal medyanın gündemine oturan Çöp Adam dizisine pek çok yorum da yağdı.

Merak ile takip edilmeye başlanmış olan OGM Pictures imzası ile seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Çöp Adam dizisinin başrollerini Engin Altan Düzyatan (Tamer) ve Elçin Sangu'nun (Peri) paylaşırken; dizinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi birbirinden iddialı isimler bir araya geldi. Tamer’in Peri’yi kaçırmasıyla başlayan hikayede bu hafta pek çok sır ortaya çıktı.

PERİ, TAMER’İN ÇOCUKLUK AŞKINA BENZİYOR

Tamer’in Peri’yi kaçırıp, bir mahzene kapatmasıyla başlayan Çöp Adam dizisinde kuşkusuz en çok merak edilen konulardan biri de Tamer’in bu kadar başarılı ve zengin bir iş insanı iken; neden suça karıştığı olmuştu. Çocukluğunda kardeşi Meryem'e bir pastanede gördüğü kırmızı ojeli, beyaz elbiseli, kızıl saçlı kadından ve onu kucaklayıp götüren sevgilisinden bahsettiği anı hatırlayan Tamer, Peri’yi kaçırma sebebini Çöp Adam dizisinin dün yayınlanan 2. bölümünde seyirciye gösterdi. Üstelik Çöp Adam dizisinin son bölümünde yanıt bulan tek soru da bu olmadı.

Tamer’in çocukluktan bu yana aşık olduğu kadın tiplemesine kusursuz bir şekilde uyan Peri’nin hikayesi de Tamer’in araştırmaları sonrası ortaya çıktı. Kardeşi ile kocasının Peri’ye ihanet ettiğini öğrenen Tamer, Peri’nin adresini bularak, eve bıraktığı intihar notuyla herkesin Peri’yi aramasını engellemeye çalıştı. Tamer’in boşluğunu yakalayan Peri, Tamer’in elinden kaçmayı başarınca, Çöp Adam dizisinin izleyicisi merak ile yeni bölümü beklemeye başladı.

MERYEM İLE TAMER’İN SAHNESİ HERKESİ AĞLATTI

Ekranların yeni dizisi Çöp Adam’da yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu! Tamer’in Peri’ye neden kafayı taktığı bu hafta ortaya çıktı - Resim : 1

İki kardeş olan Meryem ile Tamer’in anne ve babalarına dair travmalara sahip olduğu Çöp Adam dizisinin ilk bölümünde de fark edilmişti. Bu kez birlikte dertleşen Tamer ve Meryem arasındaki sahne Çöp Adam dizisinin seyircisini bir hayli etkiledi. Abisine “Sen benim hem annem hem babamdın. Ama senin ne annen oldu ne baban. Buna rağmen onlar için şu yaptıklarına bir bak” diyen Meryem’e; “Bak işte her şeyi denedik. Ama içimizdeki bu öfke bitmemiş. Kaçarak başaramadık. Belki bu sefer onlardan o kadar da nefret etmediğimizi gösterirsek aradığımız huzuru öyle buluruz olmaz mı?” diyen Tamer, bu bölümden sonra seyircinin kafasındaki soruları daha da çoğalttı. Öte yandan Çöp Adam dizisinin son bölümüne şu gibi yorumlar geldi:

"Belki de Peri hiç yok, Tamer oyun hazırlıyor", "Tamer ve Meryem'e çok üzüldüm", "Bu kızdan ne istiyor ki Tamer?", "Tamer çocukken gördüğü kadın yüzünden mi kaçırdı Peri'yi?", "Elçin Sangu oynamıyor resmen yaşıyor", "Tamer ve Peri giderek daha iyi anlaşmaya başlayacak", "Belki de o mahzen o heykeller duvar temaları hepsi Tamer'in bilinçaltı", "Tamer'in Peri'yi sadece tek bir nedene bağlı olarak kaçırmadığı belli", "Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu uyumu çok iyi", "Peri'yi çocukluğunda gördüğü kıza benzetmiş, çok hoşlanmış bu yüzden Peri'yi kaçırmış".

Etiketler: çöp adam, sosyal medya