Ekinözü Kaymakamı evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Son dakika haberleri... Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Ekinözü Kaymakamı evinde silahla vurulmuş halde bulundu

7 Eylül 2023'ten beri Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Mesut Coşkun evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. 

Kaymakam Murat Coşkun ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre olay, Ekinözü'nde meydana geldi.  Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun’a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun’u silahla kafasından vurulmuş halde buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Coşkun’un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

Murat Coşkun'un bekar olduğu öğrenildi

Kaymakamın bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kaymakam Coşkun’dan geriye ise bir önceki görev yaptığı Afyonkarahisar’ın Daskırı ilçesinde çekilen görüntüleri kaldı.

Mesut Coşkun'un ölümüyle ilgili soruşturma

Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum." açıklamasını yaptı. 

Valilik: Geniş çaplı adli tahkikat başlatılmıştır

Kahramanmaraş Valiliği ise şu açıklamayı paylaştı:

"Bugün saat 09.30 sıralarında Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun'un evinde hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili geniş çaplı adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."