Ece Erken, Öldürülen Eşinin Ailesi Tarafından Tehdit Edildiğini İddia Etti: Miras Ne Kötü Bir Şeymiş

Ünlü sunucu Ece Erken, ocak ayında canice öldürülen merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi ile problem yaşadığını belirterek, Mahmutyazıcıoğlu’nun abisi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. İşte Ece Erken ve merhum eşinin ailesi arasında yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

Ece Erken, Öldürülen Eşinin Ailesi Tarafından Tehdit Edildiğini İddia Etti: Miras Ne Kötü Bir Şeymiş

Bir süre önce hayatlarını birleştiren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ünlü sunucu Ece Erken, ihanet iddialarının gölgesinde başlayan ilişkileri ile magazin gündemini oldukça meşgul etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun iki çocuğunun annesi ile henüz evli olduğu dönemlerde Ece Erken ile bir ilişkiye başladığı iddiaları günlerce magazin gündeminde konuşulmaya devam etmiş ve Erken konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, sunuculuğunu yapmış olduğu “Söylemezsem Olmaz” isimli programdan istifa etmişti.

Tüm ihanet iddialarına rağmen hayatlarını birleştiren ve mutluluklarını her fırsatta kameralara yansıtmayı ihmal etmeyen Ece Erken- Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, ocak ayında kanlı bir olay ile gündeme geldi. Yeşilköy’de bulunan ve ortağı olduğu bir balıkçıda arkadaşları ile yemek yerken daha önceden tanıdığı 5 kişinin saldırısına uğrayan ve bacağına sıkılan 7 kurşundan ötürü hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, henüz mutluluğu yakalamış olduğu eşi Ece Erken’i, derin bir acının içerisine sürükledi.

Eşini kaybettiği günden yana eşinin uğradığı saldırıda parmağı olan herkesi yakalatmak adına emniyet güçlerine çağrıda bulunan Ece Erken, şu sıralar normal hayatına geri dönmüş gibi gözükse de oğlu Eymen için güçlü kalmak zorunda olduğunu ve yaşadığı yasın ömür boyu geçmeyeceğini dile getirdi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün ardından Mahmutyazıcıoğlu ailesi ile büyük problemler yaşamaya başlayan Ece Erken, son olarak eşinin abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Reddi Miras Yapmıştı!

Ece Erken, eşinin öldürülmesinin hemen ardından avukatı ile birlikte mahkemeye başvurmuş ve reddi miras yaptığını açıklamıştı. “Ben de bir tek tesbihi kaldı” diyen Ece Erken, eşinin saatine dahi ailesi tarafından el konduğunu iddia etmişti.

Minibüs Kavgası!

Ece Erken, Öldürülen Eşinin Ailesi Tarafından Tehdit Edildiğini İddia Etti: Miras Ne Kötü Bir Şeymiş - Resim : 1

Celal Mahmutyazıcıoğlu ve karısının, eşinden kalan minibüsün peşinde olduklarını iddia eden Erken, bu uğurda sitesinde bulunan güvenlik görevlilerini dahi kandırdıklarını ve minibüsün kendisinde olduğunu öğrenmek için kamera görüntülerini izinsiz bir şekilde aldıklarını belirtti.

“Miras Ne Kötü Şeymiş!”

Eşinin ailesinin, kendisine acısını dahi yaşatmadıklarını belirten Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini belirterek WhatsApp yazışmalarını ifşa etti. Erken “miras ne kötü şeymiş” diyerek tepkisini dile getirdi.