Ece Erken isyan etti: “Bir bakıcı 1000 dolar, ben olmuşum dadı!”

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Sunucu Ece Erken, yeni bir paylaşım ile gündeme geldi. Oğlu Eymen’in bakımı için bir bakıcı aradığı iddia edilen Ece Erken, iddialara yanıt verdi. İşte Ece Erken’in haklı bulunan bakıcı açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Ece Erken isyan etti: “Bir bakıcı 1000 dolar, ben olmuşum dadı!”

Uzun yıllardır sektörde olan ve ekran önünde işler yapan ünlü Sunucu Ece Erken, küçük yaşlarda dahil olduğu projeler sayesinde yıllar içerisinde hayran kitlesini genişletmeyi başardı. Sunuculuğun yanı sıra magazin programlarında da yorumculuk yapan Erken, her daim magazin basını tarafından yakından takip edilen isimlerden birisi oldu.

Geçtiğimiz yıllarda aşk yaşamaya başladığı Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile hayatını birleştiren ve ilk evliliklerinden olan çocukları ile mutlu bir hayat sürmeye başlayan Ece Erken, ocak ayının sonunda sahibi oldukları restoranda eşine düzenlenen hain saldırı sonrasında yasa boğuldu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun tanıdığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğraması ve kan kaybından vefat etmesi, Erken’in hayatını resmen kararttı.

Ocak ayından bu yana kendine gelmek ve hiç değilse oğlu Eymen için ayağa kalkmak isteyen Ece Erken, hakkında çıkan tüm dedikodulara rağmen güçlü bir kadın ve güçlü bir anne olarak dik durmaya devam ediyor.

Bir süredir özel hayatı ve yaşadığı acı kayıp ile gündemde olan ünlü Sunucu Ece Erken, zor günleri daha çabuk atlatabilmek adına oğlu Eymen’e sığındı. Oğlu ve annesi ile birlikte tatile çıkan ve hakkında çıkan asılsız iddiaların yanı sıra acısı ile de başa çıkmaya çalışan Ece Erken, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından da sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

10 BİN TL’Yİ GÖZDEN ÇIKARDIĞI İDDİA EDİLDİ!

Ece Erken isyan etti: “Bir bakıcı 1000 dolar, ben olmuşum dadı!” - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde oğlu ile denizin tadını çıkaran ve o anları kaydederek Instagram hesabından paylaşan ünlü Sunucu Ece Erken, bu kez yine oğlu ile ilgili bir konudan ötürü gündeme geldi. Ortaya atılan bir iddiaya göre bu süreç içerisinde çok yorulan ve hiç değilse oğlunun bakımı için bir bakıcıdan yardım almak isteyen Ece Erken’in, bakıcı için aylık 10 bin TL’lik bir bütçeyi gözden çıkardığı ileri sürüldü.

İDDİALARA YANIT VERDİ!

Bakıcı iddialarının ortaya atılmasından sonra Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Ece Erken, bakıcı değil ev işlerine yardımcı birisini aradığını belirtti.

“BEN OLMUŞUM DADI!”

Aylardır Eymen’e kendisinin baktığını ve bakıcısının olmadığını ifade eden Ece Erken, oğlunun artık büyüdüğünü ve kendisine bakabildiğini belirtti. Erken “ben olmuşum dadı” diyerek duruma esprili bir biçimde yaklaştı.

Etiketler: ece erken, bakıcı