Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm saat kaçta yayınlanacak?

Disney Plus'un son döneme damga vuran dizisi Dünyayla Benim Aramda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ederken geçtiğimiz hafta damga vuran 7. bölümüyle izleyicilerle buluşmuştu.

Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm saat kaçta yayınlanacak?

Disney Plus'un son döneme damga vuran dizisi Dünyayla Benim Aramda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ederken geçtiğimiz hafta damga vuran 7. bölümüyle izleyicilerle buluşmuştu. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Demet Özdemir ve Hafsanur Sancaktutan'ın olduğu Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm izleyiciler tarafından merakla beklenmeye devam ediyor. 

Her hafta Çarşamba günleri Disney Plus üyeleriyle buluşan Dünyayla Benim Aramda gerek senaryosu gerek oyunculuklarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam ederken geçtiğimiz hafta heyecan dolu bölüm finali ile tadını damaklarda bırakmıştı. Peki Dünyayla Benim Aramda 8.bölüm saat kaçta yayınlanacak?

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA 8.BÖLÜM SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Disney Plus ile izleyicisiyle buluşturulan, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken senaryosuyla izleyicilerden tam not alan Dünyayla Benim Aramda 8. bölümü ile merak konusu oldu. Her hafta Çarşamba günleri izleyiciyle buluşan Dünyayla Benim Aramda bugün izleyici ile buluşacak. 

Disney Plus üzerinden yayımlanan dizi büyük ilgi görürken şimdiden Dünyayla Benim Aramda 9. bölüm merak konusu olmuş durumda. Dünyayla Benim aramda bugün Disney Plus'ta yerini alacak.