Dünyaca ünlü oyuncu 50 yaşına özel güzellik sırlarını paylaştı! Doğal güzelliği savundu “Aynalara daha az bakın”

Cilt güzelliğini doğal yollarla koruyabilmek alınan yaşa rağmen genç bir görünüm elde edebilmeyi kolaylaştırır. Yaş aldıkça doğal güzelliğini koruyan Amerikalı oyuncu Jennifer Garner güzellik sırlarını paylaştı. Detaylar haberimizde…

Dünyaca ünlü oyuncu 50 yaşına özel güzellik sırlarını paylaştı! Doğal güzelliği savundu “Aynalara daha az bakın”

Amerikalı oyuncu Jennifer Garnerin ilgi çeken güzellik rutinleri duyanları şaşırtacak. Uzun bir dönem Ben Affleck ile evli kalan ünlü oyuncudan Violet ve Serapina isminde iki kız çocuğu bulunuyor. Amerika'nın uluslararası moda dergisi Harpers Bazaar Jennifer Garner ile röportaj gerçekleştirdi. Garner, vücudumuz için her zaman için en iyi olanı yapmanın önemli olduğunu vurguladığı güzellik tüyolarına da paylaştı.

“DOĞALLIK BENİM İÇİN ÖNEMLİ!”

“Doğallık benim için önemli” diyen ünlü oyuncu “Benim için makyajım saçım kadar önemli. Her biri için ayrı bir önem veriyorum ve doğal kalmaya çalışıyorum” dedi. “Yaş almaya başladıkça kirpikleri daha fazla kuvvetlendirmek ya da daha çok maskara kullanmak ihtiyacı oluşuyor. Ancak bunu yapmak zorunluluğum da bulunmuyor. Biliyorum ki saçlarım ve cildim her zamanki gibi güçlü ve sağlıklı.

“AYNAYA DAHA AZ BAKIN!”

Dünyaca ünlü oyuncu 50 yaşına özel güzellik sırlarını paylaştı! Doğal güzelliği savundu “Aynalara daha az bakın” - Resim : 1

“Güzellik konusunda daha az takıntı yapın” diyerek paylaştığı konuşmasında “Aynaya daha az bakın. İnsanlar son dönemde yüzlerine eskisinden daha çok bakıyor. Sürekli değiştirecek bir şey arıyor. Fazla makyaj yapmaya gerek yok sürekli bir yenilik yapmaya da ihtiyaç yok” dedi.

“ESTETİKLİ OLMAYA GEREK YOK!”

Jennifer Garner 1972 ABD doğumludur. 50 yaşında olan Garner 2001 ve 2004 yılları arasında Scott Foley ile ilk evliliğini yapmıştır. Ardından 2005 ve 2018 yılları arasında Ben Affleck ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Oscar ödüllü yönetmen ve Amerikalı oyuncu Ben Affleck ile geçen 13 yıllık evliliği sonrasında iki çocuğu bulunan Jennifer Garner'ın toplamda 3 çocuğu bulunuyor. İlerleyen yaşa rağmen estetiksiz doğal güzellik popüler çağın vazgeçilmezi olacak. Parlak ve doğal cilt görünümü ile dikkat çeken Garner, "genç ve güzel görünmek için estetikli olmaya gerek yok" dediği çarpıcı açıklaması ve doğallığı savunduğu tavsiyesi ile gündemde yerini aldı.