Dünya Kupası maçları bitti, dedikodusu bitmedi! Fransız yıldız Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’ın teklifini reddetti!

Dün itibariyle sona eren FIFA 2022 Dünya Kupası maçları pek çok iddiayı ve dedikoduyu da beraberinde getirdi. Bu iddialardan biri Fransız yıldız Karim Benzema ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan geldi.

Dünya Kupası maçları bitti, dedikodusu bitmedi! Fransız yıldız Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’ın teklifini reddetti!

Bir süredir tüm dünyayı etkisi altına almış olan Dünya Kupası maçları, dört yıl aradan sonra gerçekleşti. Katar’da yapılan FIFA 2022 Dünya Kupası maçları merak ile takip edilirken; şampiyon olacak olan takımın adı da belli oldu. Arjantin’in şampiyonluğu ile sona eren FIFA 2022 Dünya Kupası maçlarında kupayı kaldıran isim Messi olurken; tüm dünya şampiyondan ziyade başka bir dedikoduyu konuşmaya başladı.

Pek çok ünlü ismin akın ettiği, milyonlarca futbolseverin buluştuğu FIFA 2022 Dünya Kupası maçları, birçok iddia ve dedikoduyu da beraberinde getirdi. Bu dedikodulardan biri de Fransa’nın cumhurbaşkanı olan Emmanuel Macron ile Fransız yıldız Karim Benzema arasında geçtiği iddia edilen diyalog oldu.

MACRON TEKLİF ETTİ; BENZAMA REDDETTİ

Dünya Kupası maçları bitti, dedikodusu bitmedi! Fransız yıldız Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’ın teklifini reddetti! - Resim : 1

La Liga olarak da bilinen İspanya 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Real Madrid’de forma giyen Fransız yıldız Karim Benzema, bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalara çıkamıyordu. Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası maçlarına gitmek için Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan teklif aldığı iddia edilen Karim Benzema, teklifi reddetti.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) önemli basın kuruluşlarından biri olan ESPN’in kendi kaynaklarına dayandırdığı iddia tüm dünya kamuoyunda yankı uyandırdı. İddiaya göre, futbolcu Karim Benzema, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un teklifini reddederken; finalde bugün Arjantin ile karşılaşacak Fransa’da da bir “uçak krizi” yaşandı.

UÇAK KRİZİ FRANSA MİLLİ TAKIMINI İKİYE BÖLDÜ

Final maçı öncesi Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan gelen başkanlık uçağıyla Katar’ın başkenti Doha’ya gitme teklifini reddeden yıldız futbolcu Karim Benzema, iddiaya göre teklifi kabul etmeyen eski milli oyuncular Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Platini arasına dahil oldu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Doha’ya uçan milli futbolcular da başka bir grubu oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte Macron’un dahil olduğu başkanlık uçağının gerçekleştirdiği uçuşa pek çok milli futbolcu dahil oldu. Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku, Alain Giresse ile judo olimpiyat şampiyonu Teddy Riner Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile uçan isimler arasında yer aldı.