Duman Grubunun Solisti Kaan Tangöze ile Eşi Kıvılcım Ural'ın Romantik Tatilleri, Kameralara Yansıdı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, yaz tatiline çıktı. Ünlü çiftin romantik dakikaları, magazin kameralarının dikkatlerinden kaçmadı. İşte olaylı bir süreçten sonra hayatlarını birleştiren ünlü çiftin tatil yaşantılarına ilişkin ayrıntılar…

Duman Grubunun Solisti Kaan Tangöze ile Eşi Kıvılcım Ural'ın Romantik Tatilleri, Kameralara Yansıdı!

Bir dönem damgasını vuran ve hala da geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. 2018 yılında olaylı bir flört sürecinden sonra hayatını birleştirdiği şarkıcı Kıvılcım Ural ile mutlu beraberliğine devam eden Kaan Tangöze, geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak’ta ailesi ile birlikte görüntülendi. Yılın yorgunluğunu atmak üzere geldiği tatil beldesinde eğlenceli vakit geçiren Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural’ın romantik halleri, dikkatlerden kaçmadı.

Kızları ile Birlikte Tatile Çıktılar!

Duman Grubunun Solisti Kaan Tangöze ile Eşi Kıvılcım Ural'ın Romantik Tatilleri, Kameralara Yansıdı! - Resim : 1

2018 yılında büyük yankı uyandıran ihanet iddialarının ardından hayatlarını birleştiren Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile şarkıcı Kıvılcım Ural, hala kameraları görünce tedirgin olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Aşığım Sana” isimli şarkıyı son ses dinlerlerken görüntülenen ünlü çift, bir anda karşılarında magazin kameralarını görünce sanki ilk kez yakalanıyorlarmış gibi paniklemişlerdi.

Oldukça çalkantılı bir süreçten geçen flört dönemlerinden sonra mutlu bir evlilik hayatına adım atan ünlü çift, 3 yaşındaki kızları ile birlikte tatile çıktılar. Bodrum’un gözbebeği Yalıkavak’ta görüntülenen Tangöze ailesi, mutlu halleri ile dikkat çekti.

Önce Şakalaştılar Sonra El Ele Yürümeye Devam Ettiler!

Denizde uzun uzun vakit geçiren ve sık sık kızları ile ilgilenen Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural, denizden çıktıktan sonra birbirleri ile şakalaştı. Eğlenceli halleri ile dikkat çeken ünlü çift, sonrasında el ele tutuşarak yürümeye devam etti.

“Kaan’a Hala Aşığım!”

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programına katılan Kıvılcım Ural, kendisine yöneltilen “Kaan’a hala aşık mısın?” sorusuna samimiyet ile yanıt verdi. Şu an 30 yaşında olan Ural, Kaan Tangöze’ye 18 yaşında aşık olduğunu ve aşkının hala ilk günkü gibi devam ettiğini söyledi.

Etiketler: magazin