Dubai'de çalışmak isteyenlere duyuruldu! ! Kadın erkek vasıflı vasıfsız yüksek maaşlı alım yapılacak

Arap yarımadasının en önemli ülkeleri arasında yer alan zenginliği ve güzelliği ile büyüleyen Dubai, personel alım ilanlarına çıkıyor. Dubai'de yayımlanmış olan personel alım ilanları ise ülkemizdeki vatandaşların ilgisini çekiyor.

Dubai'de çalışmak isteyenlere duyuruldu! ! Kadın erkek vasıflı vasıfsız yüksek maaşlı alım yapılacak

Dünyanın en zengin devletleri arasında yer alan ve dünya çapından çok sayıda kişinin ilgi odağı olan Dubai'den iş ilanları gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen ilanlar kapsamında Dubai'de çalışmak isteyebilecek kişilere duyuru yapıldı.

Yurtdışında yaşamak ve çalışmak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber verildi. Gelen bilgiler kapsamında Dubai'de personel alımı gerçekleştirildiği bildirildi. UAE (Birleşik Arap Emirlikleri) kapsamında gerçekleştirilecek olan alımlarda çalışmak isteyen kişiler istihdam edilecek.

Dubai'de çalışmak isteyen Türk vatandaşlar için yayımlanmış olan ilanlar kapsamıda çok sayıda kişinin istihdam edileceği bilgisi verildi.

Dünyanın en zengin ülkelerinden olan Dubai'ye gitmenin hayalini kuran çok sayıda kişi için müjdeli haber verildi. Gelen bilgiler kapsamında Dubai'de farklı iş kollarından farklı kadrolardan alımlar yapılacağı bildirildi.

DUBAİ'DE HANGİ İŞ DALLARINDAN/ MESLEKLERDEN ALIM YAPILIYOR?

Dubai'de çalıştırılmak üzere yayımlanan personel alım ilanları kapsamında vatandaşlar farklı iş kollarında istihdam edilecek. Farklı mesleklerde geliştirilecek olan alımlar kapsamında ggenel olarak inşaat alanında hizmet verecek personeller tercih edilse de farklı iş kollarından da alım ilanları yayımlanmaktadır. Dubai'de çalıştırılmak üzere personel arayan firmaların genel olarak tercih ettiği iş kolları şe şekilde;

  • Mimar
  • İnşaat İşçisi (Vasıflı- Vasıfsız)
  • Marangoz
  • Güvenlik Görevlisi
  • Garson
  • Sağlık Personeli
  • Satış Departmanı Çalışanları

DUBAİ'DE ÇALIŞMAK İÇİN NELER GEREKLİ?

Dubai'de çalışmak isteyen vatandaşların yerine getirmesi gereken bazı koşullar bulunmaktadır bu koşulları sağlayan vatandaşlar Dubai'de yayımlanan iş ilanlarına başvuru yapabilir ve Dubai'de çalışabilirler. Bu şartlar;

  • Dubai için çalışma izni
  • Çalışmak ve işçilik yapmak için gerekli vize belgesi
  • En az A2 seviyesinde İngilizce dil bilgisi

DUBAİ İŞ İLANLARINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Dubai'de personel çalıştırmak üzere yayımlanmış olan personel alım ilanları kapsamında alımlar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Dubai'de yayımlanmış olan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ise o ülkede hizmet veren şirketlerin LinkedIn ve benzeri kariyer ve iş bulma sitelerini ziyaret ederek ilgili ülkede personel alımları hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Gerekli koşul ve şartları sağlayan kişilerin başvuru yapabileceği ilanlar pek çok firma tarafından yayınlanmakta ve sürekli olarak güncellenmektedir.

İlgili iş ilanları sürekli olarak güncellenmekte olup belirtildiği gibi LinkedIn ve diğer kariyer platformlarında araştırmalar gerçekleştirilebilir.