Doya Doya Moda'nın Yeni Yarışmacısı Olay Oldu! Aleyna Koç Kimdir?

18 Temmuz Pazartesi günü Tv8 ekranlarında başlayan stil yarışması Doya Doya Moda, ilk haftasında gündeme girmeyi başardı. Yeni sezonu ile adından söz ettiren yarışma programı, yarışmacıları ile de kendisinden söz ettirdi. İşte Doya Doya Moda’nın yeni sezonuna ve yarışmacılarına ilişkin ayrıntılar…

Doya Doya Moda'nın Yeni Yarışmacısı Olay Oldu! Aleyna Koç Kimdir?

Yarışma programları ile ünlenen Tv8 kanalı, 18 Temmuz Pazartesi günü Doya Doya Moda’nın yeni bölümlerini yayınlamaya başladı. Koronavirüs salgını sebebi ile çekimlerine bir süreliğine ara verilmiş olan fenomen yarışma programı, yeni jüri üyeleri ve yeni yarışmacıları ile gündeme oturmayı başardı.

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programlarından olan Doya Doya Moda, yeni sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Jüriye yeni katılan isimleri ile dikkat çeken fenomen yarışma programı, yeni yarışmacıları ile de büyük ilgi gördü. Özellikle yeni isimlerden olan Aleyna Koç’u yakın takibe alan izleyiciler, Aleyna Koç’un hayatını sıklık ile sorgulamaya başladılar.

Doya Doya Moda Başladı!

Geçtiğimiz sezonlara damga buran Doya Doya Moda isimli fenomen yarışma programının bu sene yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. Sonunda meraklar giderildi ve Tv8 yönetimi geçtiğimiz haftalarda Doya Doya Moda’nın ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Tanıtım videosu ile dahi izleyenleri heyecanlandırmayı başaran Doya Doya Moda yarışması, 18 Temmuz Pazartesi günü yeni sezonuna başladı. Her gün saat 16:00’da yayınlanacak olan yarışma programı, ilk bölümleri ile büyük ilgi gördü.

Doya Doya Moda’nın Jüri Üyeleri Değişti Mi?

Doya Doya Moda’nın jüri üyelerinin değişip değişmediği merak konusu oldu. Fenomen yarışma programının yeni sezonunda jüri koltuklarında oturan isimler şu şekilde:

  •          Gülşah Saraçoğlu
  •          Uğurkan Erez
  •          Serdar Uzuntaş
  •          Yasemin Yılmaz

Doya Doya Moda’nın Yeni Yarışmacısı Aleyna Koç Kimdir?

Doya Doya Moda'nın Yeni Yarışmacısı Olay Oldu! Aleyna Koç Kimdir? - Resim : 1

Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacılarından olan Aleyna Koç, güzelliği ile yarışmaya damgasını vurdu. İzleyenler tarafından oldukça merak edilen ve henüz ilk bölümlere rağmen oldukça yakından takip edilmeyi başaran Aleyna Koç, 21 yaşında. Yarışmada iddialı olduğunu ve çenelerin değil kombinlerin yarışması gerektiğini savunan Koç, üniversite öğrenimine devam ediyor.