Dönence hayranlarına kötü haber! Final tarihi belli oldu!

Kanal D'nin “Exceptional” isimli diziden uyarlama dizisi izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Dizinin ne zaman final yapacağı araştırılıyor. Peki Dönence dizisi ne zaman final yapacak?

Dönence hayranlarına kötü haber! Final tarihi belli oldu!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence dizisi Cannes'dan ödülle dönen Exceptional isimli dizinin uyarlaması olduğu ortaya çıktı. İsrail formatlı, orijinal adı "Exceptional" olan dizi farkındalık yaratan senaryosu ile Fransa'da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü'ne layık görülmüştü. İzleyiciler Dönence'nin uyarlandığı İsrail yapımı Exceptional'ın konusu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki, Exceptional kaç bölüm ve nasıl bitiyor? Dönence ne zaman final yapacak?

EXCEPTİONAL DİZİ KONUSU

Eğlenceye düşkün vlogger Maya, sporcu sevgilisi Jordan ile birlikte popüler bir moda markasının sunucusu olarak seçilir ve mükemmel bir yaz için hazırlık yapar. Ancak her şey, otistik kardeşi Alona'yı özel ihtiyaçları olan bir yelken kampına refakat etmek zorunda kalmasıyla değişir. Keşfettiği yeni dünya, Maya'nın hayatını değiştirir, ancak onu ve etrafındaki herkesi etkileyen sırlar ve yalanlarla da dolu bir labirente sürükler.

DÖNENCE'NİN UYARLANDIĞI EXCEPTİONAL KAÇ BÖLÜM?

Dizinin orjinal versiyonu Exceptional'ın 1.sezonu 6 bölümden oluşmaktadır ve tamamı ise 20 bölümdür.

DÖNENCE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kanal D'nin sevilen dizisi Dönence orjinal versiyonuna sadık kalırsa 6.bölümüyle sezon final yapması bekleniyor.  20 bölümden oluşan Exceptiaonal'in 2.sezonu henüz yayınlanmadı o yüzden Dönence'nin 6.bölümden sonra dizinin orjinal versiyonundan bağımsız olarak yeni senaryo yazılarak 10.bölümüyle final yapması bekleniyor.

 

Dönence hayranlarına kötü haber! Final tarihi belli oldu! - Resim : 2