Dolar hesabına bankalardan yüksek faiz fırsatı! Dolara en yüksek faiz veren bankalar

Dolar cinsinden birikimini bankalarda değerlendirmek isteyenler için USD mevduat hesabı faiz oranları öne çıkıyor. Bankaların Dolar birikimi olanlara verdiği cazip faiz oranlarla kazanmak artık çok daha kolay…

Dolar hesabına bankalardan yüksek faiz fırsatı! Dolara en yüksek faiz veren bankalar

Döviz cinsinden birikim sahipleri, ellerindeki paraları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arıyor. Birikimlerini enflasyona karşı korumak isteyenler, bankaların USD vadeli mevduat hesaplarında uygulanan faiz oranlarını araştırıyor. Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektör bankalarında USD Dolar vadeli mevduat hesabı kampanyaları dikkat çekiyor. Peki, Dolar birikim olanlar için hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Dolar Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranları

Dolar hesabına bankalardan yüksek faiz fırsatı! Dolara en yüksek faiz veren bankalar - Resim : 1

Bankalar, Dolar cinsinden vadeli mevduat hesabı kampanyalarını duyurdu. Özel bankalar arasında müşterilerine Dolar cinsinden yüksek faizle kazanç fırsatları sunan bankaların başında ING yer alıyor. ING e-Turuncu USD vadeli mevduat hesabında 32 gün mevduat kazancı 10 bin dolarda yüzde 5 faiz oranı uygulanıyor. Vade sonunda birikim sahiplerinin 35,07 USD net kazancı oluyor.

Odeabank Bankası da döviz cinsinden birikimi olan müşterilerine yüksek kazanç fırsatları sunan özel bankalar arasında adından söz ettiriyor. 10 bin Dolar parası olanlar Odeabank’ta 32 günlük vadeli mevduat hesabında yüzde 4 oranında faiz getirisi elde edebiliyor. Odeabank Oksijen USD hesabı açanların 10 bin dolara net kazancı vade sonunda 28.95 USD oluyor. Burgan Bank USD On hesap kampanyasında da dolar birikimi olanlara yüzde 4 faiz veriliyor.

Hangi Banka Dolara Ne Kadar Faiz Veriyor?

Dolar birikimi olanlar bu varlıklarını enflasyon karşısında korumak için bankaların döviz mevduat hesabı kampanyalarını tercih ediyor. Alternatif Bank VOV USD hesabında yüzde 4 faizle dolar birikimi olanlara yüksek kazanç fırsatları sunuluyor. Fibabanka Kiraz USD hesapta ise yüzde 2 faiz oranıyla birikimleri değerlendirme imkanı bulunuyor. Anadolubank USD renkli hesap kapsamında 10 bin dolar için yüzde 1 faiz oranıyla 32 günlük vade sonunda 7.01 dolar kazanç sağlıyor. CEPTETEB Marifetli USD hesabında 32 günlük vadede yüzde 0.10 faiz verildiği için birikimleri en iyi şekilde değerlendirme imkanı dikkat çekiyor.

Etiketler: dolar kuru