Disney Plus’tan Yasak Elma Çıkarması! Yasak Elma’nın Yıldız’ı, Yepyeni Projeye Geçiyor!

2018’den bu yana Yasak Elma dizisinde canlandırdığı “Yıldız” karakteri ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu Eda Ece, kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Disney Plus’ın yeni projesinde Eda Ece de yer alacak.

Disney Plus’tan Yasak Elma Çıkarması! Yasak Elma’nın Yıldız’ı, Yepyeni Projeye Geçiyor!

2018 yılından bu yana 5 sezondur Yasak Elma dizisinde başrolde canlandırdığı “Yıldız” karakteri ile ekranlarda boy gösteren 32 yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Eda Ece, şimdilerde yeni projesi için kollarını sıvamaya başladı. Yasak Elma dizisinde önce birçok dizide yer almış olan Eda Ece, Haziran ayında Türkiye’ye açılan Disney Plus platformu ile anlaşma sağlayan Türk oyuncular arasında yer almıştı. Yayın hayatına başlamayan projeleri ile ilgili ser verip sır vermeyen Disney Plus’ın yeni projesinde Eda Ece’nin de yer alacağı öğrenildi. Proje ile ilgili ortaya çıkan detaylar, izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.

Eda Ece Yeni Proje İçin Hazırlıklara Başladı

Ünlü ve güzel oyuncu Eda Ece, 5 sezondur FOX TV ekranlarında Yasak Elma dizisi ile ekranlarda boy gösteriyor. Şimdilerde Yasak Elma dizisinin 6. sezon hazırlıklarına başlayan Eda Ece, öte yandan 2022 yılının başlarında yine FOX TV’de izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programında da jüri üyesi olarak yer almıştı. Kariyerinde Pis Yedili, Beni Böyle Sev, İlişki Durumu: Karışık gibi dizilerde bulunan Ece, öte yandan birçok sinema filminde de yer aldı. Ünlü oyuncu bu kez de Disney Plus platformu için film setine çıkmaya hazırlanıyor.

Disney Plus’tan “Yıldız” Hamlesi

Disney Plus’tan Yasak Elma Çıkarması! Yasak Elma’nın Yıldız’ı, Yepyeni Projeye Geçiyor! - Resim : 1

Disney Plus platformu Türkiye’ye açılır açılmaz birçok ünlü Türk oyuncuyu da bünyesine katmıştı. Birçok oyuncuyla anlaşma sağlayan platformun, son yılların dikkat çeken dizi karakterlerinden biri olan “Yıldız” karakterini bambaşka bir projede değerlendirmek istediği ortaya çıktı. Şimdilerde 6. sezon hazırlıkları devam eden Yasak Elma dizisinin baş karakterlerinden biri olan “Yıldız” karakteri, Disney Plus platformunda ayrı bir film konusu olarak izleyici karşısına çıkabilir.

Sıra Dışı Bir Proje Geliyor!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yasak Elma’da “Yıldız” karakterine hayat veren Eda Ece, aynı karakter üzerinden gerçekleştirileceği söylenen Disney Plus projesinde de yer alacak. İddialara göre Disney Plus platformunun yeni filminde ana karakterlerden biri, doğrudan Yasak Elma dizisinin “Yıldız” karakteri olacak.

Etiketler: yasak elma, Disney Plus