Dilek Taşı Sevda Rona kimdir, kaç yaşında? Sevda Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Dilek Taşı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide Sevda Rona karakterini canlandıran Elif Doğan, genç yaşına rağmen pek çok dizi ve filmde rol aldı. Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde eğitim gördü. Peki, Dilek Taşı Sevda Rona kimdir, kaç yaşında? Sevda Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne?

Dilek Taşı Sevda Rona kimdir, kaç yaşında? Sevda Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, 7 Eylül’de ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Darbelerin ülkeye yaşattığı acıyı anlatan dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi çekiyor. Dizide Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın yanı sıra genç oyuncu Elif Doğan da yer alıyor. Elif Doğan, dizide Sevda Rona karakterini canlandırıyor. Peki, Sevda Rona kimdir? Elif Doğan kaç yaşında? Elif Doğan’ın hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler haberimizde…

Sevda Rona kimdir?

Dilek Taşı dizisinde yirmi üç yaşında olan Sevda Rona, yurtdışında iyi bir eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Aile şirketi olan Par Ajansta kreatif direktör olarak çalışıyor. Ancak iş hayatıyla pek de ilgili değil. Hırslı ve kıskanç bir yapısı var. Figen’e dost gibi görünse de onu çocukluğundan beri içten içe kıskanır.

Dilek Taşı Sevda Rona kimdir, kaç yaşında? Sevda Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Elif Doğan kimdir?

Elif Doğan, 6 Eylül 1994’te İstanbul’da doğdu2. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünde okudu2. Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde eğitim aldı2. Müzik dersleri alan Elif Doğan, kariyerini oyunculuk tarafında şekillendirdi.

Elif Doğan, oyunculuk yaşamına 2016-2017 yılları arasında Show TV’de yayımlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile başladı. Dizide Suna karakterini oynadı. Ardından Star TV’de yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Zeynep rolünü üstlendi2. 2017-2018 yılında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Hale karakterine hayat verdi. Televizyon dizilerinde sıkça görülmeye başlayan Elif Doğan, televizyon dünyasının aranan isimleri arasına girdi.

Elif Doğan, daha sonra Show TV’de yayınlanan Darısı Başımıza dizisinde Öykü karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. 2019 yılında Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde Sema rolünü oynadı2. Aynı yıl Zengin ve Yoksul dizisinde Aleyna karakterini canlandırdı2. 2020 yılında Kayıp İnci dizisinde İnci rolünü üstlendi2. 2021 yılında Gençliğim Eyvah dizisinde Azra karakterine hayat verdi2. Şimdilerde ise Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı’nda Sevda Rona rolünü oynuyor.

Elif Doğan, aynı zamanda sosyal medyada da aktif bir isim. Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapan Elif Doğan, hayranlarıyla iletişim halinde oluyor. Elif Doğan’ın Instagram hesabında 1,2 milyon takipçisi bulunuyor.

Dilek Taşı Sevda Rona kimdir, kaç yaşında? Sevda Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2
Dilek Taşı Sevda Rona gerçek adı nedir?

Dilek Taşı Sevda Rona’nın gerçek adı Elif Doğan’dır.

Elif Doğan kaç yaşında?

Elif Doğan 27 yaşındadır.

Elif Doğan hangi dizilerde oynadı?

Elif Doğan Aşk Laftan Anlamaz, Hayat Bazen Tatlıdır, Çukur, Darısı Başımıza, Zengin ve Yoksul, Kayıp İnci, Gençliğim Eyvah ve Dilek Taşı dizilerinde oynadı.

Elif Doğan hangi filmlerde oynadı?

Elif Doğan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminde oynadı.

Elif Doğan Instagram hesabı nedir?

Elif Doğan’ın Instagram hesabı @mselifdogan'dır.