Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D ekranlarına gelecek olan Dilek Taşı dizisi sezona bomba gibi giriş yapmayı planlıyor. Dizi başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile bu sezon çok konuşulacak gibi görünüyor. Dilek Taşı Figen Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı Figen karakterini kim oynuyor? Hazal Subaşı kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı Figen Instagram adresi ne?

Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan dönem dizisi Dilek Taşı’nın başrol oyuncularından biri olan Hazal Subaşı, dizide Figen Kutlu adında adalet duygusu yüksek, duyarlı ve cesur bir kızı canlandırıyor. Dilek Taşı Figen Hazal Subaşı kimdir? Dilek Taşı Figen karakterini kim oynuyor? Hazal Subaşı kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı Figen Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan dönem dizisi Dilek Taşı’nın başrol oyuncularından biri olan Hazal Subaşı, dizide Figen Kutlu adında adalet duygusu yüksek, duyarlı ve cesur bir kızı canlandırıyor. Peki, Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte Hazal Subaşı hakkında merak edilenler…

Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Hazal Subaşı hangi dizilerde oynadı?

Hazal Subaşı’nın oynadığı diziler şunlardır: Adını Sen Koy, Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Hercai ve Dilek Taşı.

 

Hazal Subaşı’nın eşi kimdir? 

Subaşı, 2019 yılında oyuncu Ali Ersan Duru ile evlendi. Ancak çift, 2020 yılında boşandı. Subaşı’nın şu anda bir ilişkisi olduğu bilinmiyor.

 

Hazal Subaşı kaç yaşındadır?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 tarihinde doğmuştur. Bu nedenle 2023 yılında 27 yaşındadır.

Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Hazal Subaşı kimdir?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 tarihinde İzmir’de doğdu. İlkokul ve ortaokulu İzmir’de okudu. Lise eğitimini ise İstanbul’da tamamladı. Üniversite eğitimi için de İstanbul’a yerleşti ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü’ne girdi.

Subaşı, oyunculuk kariyerine 2015 yılında Adını Sen Koy dizisiyle başladı. Bu dizide Zehra karakterini canlandırdı. Daha sonra 2018 yılında Bizim Hikaye dizisinde Ceyda karakterine hayat verdi. 2019 yılında ise Aşk Ağlatır dizisinde Ada karakterini oynadı.

Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 3

Subaşı, 2020 yılında Akın Akınözü ile birlikte Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandırdı. Bu rolüyle büyük beğeni topladı ve çok sayıda ödül kazandı. Subaşı, 2021 yılında ise Kanal D’nin yeni sezonda yayınlanacak olan dönem dizisi Dilek Taşı’nda Figen Kutlu karakterini oynayacak.

Subaşı, aynı zamanda bir modeldir. 2016 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. Ayrıca Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil etti.

Subaşı, 1.70 metre boyunda ve 55 kilodur.

Dilek Taşı Figen kimdir, kaç yaşında? Figen'i kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 4

Hazal Subaşı hangi burçtur?

Hazal Subaşı boğa burcudur. Boğa burcu insanları genellikle güvenilir, sabırlı, pratik ve sevgi dolu olarak tanımlanır.

Hazal Subaşı instagram Adresi ne?

Hazal Subaşı'nın instagram adresi: @hazalsubasii