Dilek Taşı dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Dilek Taşı reytingleri ve yorumları

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, ilk bölümüyle ekrana geldi. 1980’li yıllarda yaşanan olayları ve bir baba-kızın dramını anlatan dizi, izleyicilerden büyük ilgi ve beğeni gördü. Dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dilek Taşı dizisi tuttu mu, beğenildi mi? Dilek Taşı reytingleri ve yorumları

Dilek Taşı dizisi, Mustafa adlı bir adamın karısı Canan ve kızı Cemre ile birlikte gecekondu mahallesinde yaşam mücadelesi vermesini anlatıyor. Karısı Canan’ın amansız bir hastalığa yakalanması ve acilen ameliyat olması gerektiği haberini alan Mustafa, çalıştığı fabrikanın sahibi Yakup Bey’den maaşlarını istemeye gider. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin hayatını kökünden değiştirecektir.

Dizinin başrolünde Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, izleyicilerin beğenisini kazandı. Mustafa’nın karısı Canan rolünde Elif Doğan, kızı Cemre rolünde Lena Naz Kalaycı, Yakup Bey’in eşi Macide rolünde Perihan Savaş, Yakup Bey’in oğlu Kenan rolünde Ozan Dolunay, Kenan’ın sevgilisi Figen rolünde Hazal Subaşı gibi isimler dizide önemli roller üstlendiler.

Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi?

Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarından yola çıkarak diziyi kaleme aldığını söyledi. Sinan, babasının da karısının hastalığı nedeniyle fabrika patronundan maaşını istemeye gittiğini ve sonrasında başına gelenleri anlattığını belirtti.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu. Dizinin diğer sahneleri için ise Beykoz, Sarıyer, Bebek gibi yerler kullanılıyor.

Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dilek Taşı dizisi, her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin ilk bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler Kanal D’nin resmi sitesinden veyaYoutube'den izleyebilirler.

 

Dilek Taşı dizisi yorumları nasıl?

Dilek Taşı dizisinin ilk bölümü sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler diziyi övgü dolu yorumlarla değerlendirdiler. Bazı yorumlardan örnekler şöyle:

  • “Dilek Taşı çok güzel bir dizi olmuş. Oyunculuklar harika, senaryo sürükleyici, dönemi çok iyi yansıtmışlar. Tebrikler.”
  • “Salih Bademci çok iyi bir oyuncu. Mustafa karakterine çok yakışmış. Hazal Subaşı da çok tatlı. Diziye bayıldım.”
  • “Dilek Taşı gerçekten kaliteli bir iş olmuş. 80’li yılları yaşayanlar için çok duygusal bir dizi. Emeği geçen herkese teşekkürler.”
  • “Dilek Taşı dizisini çok beğendim. Hem aksiyonlu hem de duygusal bir hikaye. Oyuncular da çok başarılı. Her hafta izleyeceğim.”

 

  • Dilek Taşı dizisi konusu nedir: Dilek Taşı dizisi, 1980’li yıllarda yaşanan olayları ve bir baba-kızın dramını anlatıyor.
  • Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimler: Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor.
  • Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi: Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarını anlatıyor.
  • Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor: Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu.
  • Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak: Dilek Taşı dizisi, her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.
  • Dilek Taşı dizisi yorumları nasıl: Dilek Taşı dizisinin ilk bölümü izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medyada da övgü dolu yorumlar alan dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri oldu.