Dilek Taşı Aras Rona kimdir, kaç yaşında? Aras Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Dilek Taşı dizisinin başrol oyuncularından biri olan Teoman Kumbaracıbaşı, aslen gemi mühendisi olan ve oyunculuğa geçiş yapan başarılı bir sanatçıdır. Kumbaracıbaşı, tiyatro, sinema ve televizyon projelerinde yer almış, ödüller kazanmış ve izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Peki, Dilek Taşı Aras Rona kimdir, kaç yaşında? Aras Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Dilek Taşı Aras Rona kimdir, kaç yaşında? Aras Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, 80’li yıllarda geçen bir hikaye anlatıyor. Dizide idam cezasına çarptırılan Mustafa’nın (Salih Bademci) eşi öldüğü için Çocuk Esirgeme Kurumu’na verilen kızı Cemre’yi (Afra Karagöz) Rona ailesi evlatlık olarak kabul eder. Rona ailesinin reisi Aras Rona’yı ise usta oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı canlandırıyor. Peki Teoman Kumbaracıbaşı kimdir? İşte Teoman Kumbaracıbaşı’nın biyografisi.

Dilek Taşı Aras Rona kimdir, kaç yaşında? Aras Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Teoman Kumbaracıbaşı’nın hayatı

Teoman Kumbaracıbaşı, 2 Şubat 1971’de İstanbul’da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Kumbaracıbaşı, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Ancak gemi mühendisliği yapmak yerine oyunculuğa yönelen Kumbaracıbaşı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı. 1994 yılında tiyatro sahnesine çıkan Kumbaracıbaşı, birçok tiyatro oyununda rol aldı. Bunlardan bazıları şunlardır: Kafes Arkası, Kuyruklu Yalanlar, Kral Lear, Macbeth, Hamlet, Aşk-ı Memnu.

Teoman Kumbaracıbaşı’nın kariyeri

Teoman Kumbaracıbaşı, tiyatronun yanında sinema ve televizyon projelerinde de yer aldı. 1999 yılında ilk sinema filmi olan Güle Güle’de rol alan Kumbaracıbaşı, daha sonra Şellale, Neredesin Firuze, Organize İşler, Sis ve Gece, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Son Osmanlı Yandım Ali gibi filmlerde oynadı. 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmindeki Hacivat rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Dilek Taşı Aras Rona kimdir, kaç yaşında? Aras Rona'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Televizyon kariyerinde ise 2001 yılında Bizim Evin Halleri dizisindeki Cemal rolüyle tanındı. Daha sonra Bir İstanbul Masalı, Yaprak Dökümü, Ezel, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin gibi dizilerde rol aldı. 2018 yılında Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’da Faysal Erdem karakterini canlandırdı. 2020 yılında ise Babil dizisinde Halit karakterine hayat verdi. Şimdi ise Dilek Taşı dizisinde Aras Rona rolünü üstleniyor.

Teoman Kumbaracıbaşı’nın özel hayatı

Teoman Kumbaracıbaşı’nın ilk evliliği 1998 yılında oyuncu Ayça Varlıer ile oldu. Bu evlilikten 2000 yılında Zeynep adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ancak çift 2004 yılında boşandı. Kumbaracıbaşı’nın ikinci evliliği ise 2010 yılında oyuncu Özge Özberk ile oldu. Bu evlilikten 2011 yılında Ali ve 2013 yılında Efe adında iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Ancak çift 2017 yılında boşandı. Kumbaracıbaşı’nın şu anda bir ilişkisi olduğu bilinmiyor.

 

Teoman Kumbaracıbaşı kaç yaşında?

Teoman Kumbaracıbaşı, 2 Şubat 1971 doğumlu olup, 52 yaşındadır.

Teoman Kumbaracıbaşı hangi dizilerde oynadı?

Teoman Kumbaracıbaşı, Bizim Evin Halleri, Bir İstanbul Masalı, Yaprak Dökümü, Ezel, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin, Hakan: Muhafız, Babil ve Dilek Taşı gibi dizilerde oynadı.

Teoman Kumbaracıbaşı hangi ödülleri kazandı?

Teoman Kumbaracıbaşı, 2006 yılında Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmindeki Hacivat rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı. Ayrıca 2007 yılında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde de aynı rolle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldı.