Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, son bölümüyle izleyiciyi ekrana kitledi. Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak, yeni bölüm ne zaman?

Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı

Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı izle: Dilek Taşı'nın son bölümünün bitmesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Dizinin yeni bölümünü merak eden hayranları ipuçların yer aldığı fragmanını araştırıyor. Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş gibi ünlü isimlerin yer aldığı Dilek Taşı yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dilek Taşı dizisi, her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de.

Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı izle:

Dilek Taşı 9.bölüm fragmanı medyahaber.com'dan izlenebilir. Fragmanı izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

FRAGMANI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Dilek Taşı dizisinin konusu ve oyuncuları

Dilek Taşı dizisinin konusu, Mustafa adlı bir adamın karısı Canan ve kızı Cemre ile birlikte gecekondu mahallesinde yaşam mücadelesi vermesini anlatıyor. Karısı Canan’ın amansız bir hastalığa yakalanması ve acilen ameliyat olması gerektiği haberini alan Mustafa, çalıştığı fabrikanın sahibi Yakup Bey’den maaşlarını istemeye gider. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin hayatını kökünden değiştirecektir.

Dizinin başrolünde Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, izleyicilerin beğenisini kazandı. Mustafa’nın karısı Canan rolünde Elif Doğan, kızı Cemre rolünde Lena Naz Kalaycı, Yakup Bey’in eşi Macide rolünde Perihan Savaş, Yakup Bey’in oğlu Kenan rolünde Ozan Dolunay, Kenan’ın sevgilisi Figen rolünde Hazal Subaşı gibi isimler dizide önemli roller üstlendiler.

Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi?

Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarından yola çıkarak diziyi kaleme aldığını söyledi. Sinan, babasının da karısının hastalığı nedeniyle fabrika patronundan maaşını istemeye gittiğini ve sonrasında başına gelenleri anlattığını belirtti.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu. Dizinin diğer sahneleri için ise Beykoz, Sarıyer, Bebek gibi yerler kullanılıyor.

  • Dilek Taşı dizisi konusu nedir: Dilek Taşı dizisi, 1980’li yıllarda yaşanan olayları ve bir baba-kızın dramını anlatıyor.
  • Dilek Taşı dizisi oyuncuları kimler: Dilek Taşı dizisi oyuncuları arasında Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor.
  • Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi: Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarını anlatıyor.
  • Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor: Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu.
  • Dilek Taşı dizisi ne zaman yayınlanacak: Dilek Taşı dizisi, her Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak