Devlet Bankası 2 Yıl Geri Ödemesiz Faizsiz Kredi Desteğini Duyurdu! Bu Kişilere 500 Bin TL Kredi!

Ziraat Bankası gençlerin ve kadınların üretim hayatına katılmalarını sağlamak için kredi desteklerine devam ediyor. 500 bin liraya kadar faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatı duyuruldu!

Devlet Bankası 2 Yıl Geri Ödemesiz Faizsiz Kredi Desteğini Duyurdu! Bu Kişilere 500 Bin TL Kredi!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankası tarafından birçok farklı kesimden vatandaş uygun kredi paketleri ile desteklenmeye devam ediyor. 10 yıl vade seçenekleri ile hem kadınların hem de gençlerin tarım alanında yürüttükleri faaliyetlerinin desteklenmesi için özel oranlar sunulmaya devam ediyor. Avantajlı geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak tarımsal faaliyetlerde bulunan kişilere destek finansman desteği verilmesi hedefleniyor.

Ziraat Bankası Faizsiz Tarım Desteğini Duyurdu!

Ziraat Bankası tarımsal üretimde yer alan vatandaşların finansman ihtiyaçlarının karşılanması için özel kredi paketleri sunmaya devam ediyor. Cazip oranlar ile ilgili kapsamda yer alan kişilerin yararlanabilecekleri kredi faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz özellikleri ile dikkat çekiyor. Ülke içinde tarımsal üretimlerin artırılmasına katkı sağlamak için gençlere ve kadın çiftçilere yönelik destek sağlanması hedefleniyor. 500.000 TL’ye kadar yapılacak ödemeler kapsamında şartlar belirlendi.

10 Yıla Kadar Vadeli, 2 Yıl Geri Ödemesiz ve Faizsiz Kredi!

Devlet Bankası 2 Yıl Geri Ödemesiz Faizsiz Kredi Desteğini Duyurdu! Bu Kişilere 500 Bin TL Kredi! - Resim : 1

Ülkemizden önde gelen devlet bankası Ziraat Bankası, 10 yıla kadar vade seçeneklerine sahip ve 2 yıl geri ödemesiz olarak faizsiz kredi verecek. 500 bin liraya kadar kullandırılacak kredi kapsamında Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi başlıkları altında iki farklı seçenek yer alıyor. Kadınların ve gençlerin tarımsal üretimlere katılımlarını artırmak ve desteklemek için finansman seçeneği sunulacak.

Ziraat Bankası Faizsiz Kredi Şartları Neler?

Ziraat Bankası’nın çiftçilere yönelik kredi fırsatından yararlanmak isteyenler için farklı şartlar belirlenmiştir. Bankanın resmi duyurusuna göre; besicilik, süt hayvancılığı, arıcılık, seracılık, et ve tavukçuluk ile daha birçok farklı kullanım alanı sayılmıştır. Bu kapsamda canlı hayvan alımlarında, basit seraların inşaatı sırasında ortaya çıkan masraflarda ve kira giderleri gibi işletmeye dair ihtiyaçlar için kredi kullanılabilecek.

Genç Çiftçi ve Kadın Çiftçi kapsamında kredi kullanmak isteyenlerin en az 18 yaşından büyük olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması şartı aranmaktadır. Banka tarafından ek şartlar aranabilir ve oranlar farklılık gösterebilir.

Etiketler: ziraat bankası, tarım