Dev yıldız ayrılmak istiyor: Cristiano Ronaldo antrenmana çıkmadı!

Manchester United takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo hakkında ayrılık iddiaları gündemden düşmüyor. Ünlü futbolcu, kulübüne tatmin edici bir teklif gelmesi halinde ayrılmak istediğini söyledi…

Dev yıldız ayrılmak istiyor: Cristiano Ronaldo antrenmana çıkmadı!

Futbol dünyasının gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Cristiano Ronaldo’nun futbol kariyerleri gündemden düşmüyor. Kariyerinde bir sonraki adımı nasıl atacağı henüz netleşmeyen Cristiano Ronaldo’nun yeni sezon öncesi belirsizlik yaşanmasından mutlu olmadığı biliniyor. İngiltere’nin en köklü kulüplerinden Manchester United forması terleten Cristiano Ronaldo, yeni sezon öncesi takımı ile ilk antrenmana çıkmadı. Bu gelişme üzerine Cristiano Ronaldo’nun kulübünden ayrılacağına yönelik iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Cristiano Ronaldo’nun Manchester taraftarına kötü haber vermesi, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Portekizli yıldız futbolcunun Manchester United’dan ayrılmak istediği iddia edildi. Kırmızı Şeytanlar yeni teknik direktörü Erik ten Hag yönetiminde yeni sezona hazırlanmaya başladı. Kulüpte yeni sezon öncesinde moraller yüksek tutulmaya çalışılırken Portekizli yaşayan efsane Cristiano Ronaldo’dan kötü haberler geldi.

Cristiano Ronaldo Ayrılmaya Sıcak Bakıyor

Dev yıldız ayrılmak istiyor: Cristiano Ronaldo antrenmana çıkmadı! - Resim : 1

Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’da beklediğini bulamadığı ve takım performansından memnun olmadığı biliniyor. Bununla birlikte Kırmızı Şeytanların 2010 yılından bu yana ilk kez haziran ayını transfer yapmadan kapatması Cristiano Ronaldo ve hayranlarını huzursuz etti. Yeni sezon öncesi şampiyonluk için kaliteli bir kadro kurmakta zorlanan Manchester United için ayrılık talebi Cristiano Ronaldo’dan geldi. Portekizli süper yıldız, gönülden bağlı olduğu kulübe tatmin edici bir teklif gelmesi halinde kulübün kabul etmesini talep etti.

Avrupa Ligi’nde Oynamak İstemiyor

Cristiano Ronaldo’nun ayrılık kararına sıcak bakmasında en büyük etkenin beklentilerden uzak performans olduğu belirtiliyor. Nitekim kariyerinde daha önce Şampiyonlar Ligi’nde yer veren Cristiano Ronaldo, Manchester United ile gelecek sezon Avrupa Ligi’nde top koşturacak. 37 yaşındaki büyük golcü, kariyerine devam ederken rekorlar kırdığı Şampiyonlar Ligi arenasından uzak kalmak istemiyor. Şampiyonlar Ligi’nde kırılması güç rekorlara imza atan Cristiano Ronaldo, bu başarısına devam etmeyi hedeflediğini sık sık dile getirmişti. Cristiano Ronaldo, döndüğü yuvasında geçen sene çıktığı 38 maçta 24 gol ve 3 asistlik performansı ile beğeni toplamıştı.

Etiketler: ronaldo