Denizbank'tan yeni ilanıyla şok etti! Ankara'da 5282 metrekarelik tarla 240 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önemli özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına inat uygun fiyatlı tarla satışını başlattı. Ankara ilinde bulunan iki tarla için yeni ihaleler düzenleyen Denizbank, ilgili ihalelere ve ihalelere konu olan tarlalara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank'tan yeni ilanıyla şok etti! Ankara'da 5282 metrekarelik tarla 240 bin TL'den satışa sunuldu!

Denizbank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa sunmuş olduğunu belirtti. Ankara ilinde bulunan iki tarla için yeni ihaleler düzenleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN KAÇIRILMAMASI GEREKEN SATILIK TARLA İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde çok çeşitli faktörler çerçevesinde giderek zamlanan gayrimenkul fiyatlarına resmen savaş açtı. Bu kapsamda yeni bir duyuru yayınlayan banka, ilgili hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan yeni duyuruya göre bankanın finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu sonrasında ise ilgili borçların vade kapsamında ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığı iki tarlanın, ihale yolu ile satışa sunulduğu bildirildi. Banka, ilgili ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN ANKARA ÇAMLIDERE’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank'tan yeni ilanıyla şok etti! Ankara'da 5282 metrekarelik tarla 240 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Denizbank’ın yönetimi kendi elinde bulunan Denizbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan gayrimenkulün, tarla vasfında olduğu öğrenildi. Söz konusu tarlanın Ankara Çamlıdere’de olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tarlanın kullanım alanı 5 bin 282 metrekare olarak ölçüldü. Tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, sunulabilecek en düşük fiyat teklifinin 240 bin TL olduğunu belirtti.

DENİZBANK’TAN ANKARA’DA İKİNCİ SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank, ilgili ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ikinci ihalesine konu olan gayrimenkulün de tarla vasıflı olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci tarlanın kullanım alanı bin 596 metrekare olarak ölçüldü. Banka tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirtirken, ihale başlangıç bedelini 375 bin TL olarak açıkladı.

Etiketler: denizbank, tarla