Denizbank’tan araç almak isteyenlere son çağrı geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,72’ye düştü! Üstelik kredilere avantajlı geri ödeme planları da var!

Pek çok kredi paketinde sağladığı avantajlarla dikkat çeken bankalardan biri olan Denizbank, bu kez taşıt kredisinde daha avantajlı bir şekilde kredi sağlamaya başladı. Faiz oranlarını düşüren Denizbank, şartları da esnetti.

Denizbank’tan araç almak isteyenlere son çağrı geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,72’ye düştü! Üstelik kredilere avantajlı geri ödeme planları da var!

Bankaların en çok sağladığı hizmetlerden biri olan krediler ve kredi kullanımlarına talep hayat pahalılığına ve maliyetlerine paralel olarak her geçen gün daha da artar hale geldi. Vatandaşların eğitimden sağlık harcamalarına kadar kullandığı ihtiyaç kredisi paketlerinin yanı sıra konut alımlarında kullandığı konut kredileri ve araç alımı için kullandıkları taşıt kredileri de son zamanların dikkat çeken kredilerinden biri oldu.

Araç piyasasında artan maliyetlerin her geçen gün otomobil fiyatlarına zam olarak yansımasının ardından vatandaşların kredi kullanmadan taşıt kredisi alması neredeyse imkansız hale geldi. Artan maliyetler nedeniyle pek çok banka sektöre kulak verip, taşıt kredilerinde kampanya gerçekleştirirken, Denizbank da taşıt kredilerini kampanyaya sokan bankalardan biri oldu. Bu ay itibariyle taşıt kredilerinin faizlerini düşüren Denizbank, aynı zamanda kredi paketinin avantajlarını da artırdı.

TAŞIT KREDİSİNDE ÖDEME ERTELEME DÖNEMİ DENİZBANK’TA BAŞLADI

Denizbank’tan araç almak isteyenlere son çağrı geldi! Kredi faiz oranları yüzde 2,72’ye düştü! Üstelik kredilere avantajlı geri ödeme planları da var! - Resim : 1

Kişiye özel ödeme planlarından hızlı geri dönüşe kadar pek çok avantaj ile taşıt kredisi sağlayan Denizbank, hem sıfır hem de ikinci el araç olacak olan vatandaşları finanse edeceğini duyurdu. Taşıt kredisi paketinde özellikle geri ödemelerde çok sayıda avantaj sağlayan Denizbank, kişiye özel ödeme planları ve dileyene üç ay ödeme erteleme seçeneğiyle hizmet vereceğini belirtti.

Denizbank’ın taşıt kredisinde sağladığı avantajlar sadece ödeme erteleme seçeneği ile de sınırlı kalmadı. Taşıt kredisinin tüm paketlerinde sabit faiz oranı sunan Denizbank, uygun vade ve oranlar ile sağladığı taşıt kredisi başvurularına olumlu ya da olumsuz olarak 1 iş günü içerisinde geri dönüş yapacağını taahhüt etti. Taksitlerin ödeme planlarını eşit ya da esnek olarak düzenlemeye izin veren Denizbank, kişisel geri ödeme planları olanağı tanıdığını da duyurdu.

DENİZBANK’TA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 2,72’YE DÜŞTÜ

Taşıt kredisinde faiz ve vade gibi özellikleri de kamuoyunu duyuran Denizbank, taşıt kredilerini yüzde 2,72 faizden sağlayacağını belirtti. Vade süresini maksimum 48 ay olarak belirleyen Denizbank, vade süresinin aracın nihai ya da kasko değeri bedelince değişiklik gösterebileceğini hatırlattı.

Öte yandan Denizbank, taşıt kredilerinde esnek hizmet anlayışını da geliştirdi. Bu hizmeti kapsamında geri ödeme günü değiştirilmek istenirse, tercih belirleme işlemini 45 güne kadar yapılabilme olanağı tanıyan Denizbank, başvuruları ise başta dijital ve fiziksel şubeleri olmak üzere tüm bankacılık kanallarından almaya başladı.