Denizbank resmen duyurdu! Ankara'da dükkan 405 bin TL'ye, İstanbul'da 1+1 daire 525 bin TL'ye düştü!

Denizbank, yeni dönemde artan konut fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, en çok fiyat artışının yaşandığı Ankara ve İstanbul illeri için iki yeni ihale düzenleyerek ayrıntıları paylaştı. İşte Denizbank tarafından satışa sunulmuş olan gayrimenkullere ilişkin haberin devamı…

Denizbank resmen duyurdu! Ankara'da dükkan 405 bin TL'ye, İstanbul'da 1+1 daire 525 bin TL'ye düştü!

Denizbank, Intengo platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini ve bu kapsamda bir dükkan ile bir dairenin satışa çıkarıldığını duyurdu.

DENİZBANK’TAN DÜKKAN VE DAİRE SATIŞI!

Her dönem de olduğu gibi yeni dönemde de geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu avantajlı finansman hizmetleri sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran ve buna bağlı olarak da müşteri sayısını arttıran Denizbank, kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Son olarak arttırdığı promosyon tutarları ile ses getiren banka, bu sefer de bambaşka bir alanda hizmet vereceğini bildirdi.

Denizbank tarafından yapılan duyuruya göre artan emlak fiyatlarından ötürü mağdur olan tüketiciler eve yatırımcılara Intengo platformu aracılığı ile ihale yolu ile düşük tutarlı satış hizmeti verileceği bildirildi. Banka, ilgili hizmeti kapsamında Ankara ilinde bir dükkan, İstanbul ilinde ise bir daire satılacağını bildirdi.

DENİZBANK ANKARA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Denizbank resmen duyurdu! Ankara'da dükkan 405 bin TL'ye, İstanbul'da 1+1 daire 525 bin TL'ye düştü! - Resim : 1

Denizbank, anlaşmalı olduğu yasal ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihale kapsamında Ankara ilinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildiren banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Denizbank’ın Intengo platformu aracılığı ile ihaleye sunduğu dükkanın, Etimesgut ilçesinin Süvari Mahallesi’nde bulunduğunu ve kullanım alanının 68 metrekare olduğunu bildirdi. Banka, söz konusu dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 405 bin TL, ihale katılım bedelini ise 16 bin 200 TL olarak açıkladı.

DENİZBANK İSTANBUL SATILIK DAİRE İLANI!

Denizbank Intengo platformu aracılığı ile bir de daire satışı gerçekleştirileceğini bildirdi. Banka, ilgili İstanbul ilinin Sultangazi ilçesinde bulunduğunu açıklayarak ayrıntıları paylaştı.

Denizbank’ın Intengo platformu aracılığı ile ihaleye sunduğu dairenin kullanım alanının 60 metrekare olduğunu bildirdi. Banka, öz konusu daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 525 bin TL, ihale katılım bedelini ise 21 bin TL olarak açıkladı.