Deniz Akkaya’nın Kızı Koruma Altına Alındı! Akkaya Gerçeği Ateş Püskürerek Açıkladı

Deniz Akkaya, kızı tarafından fiziki saldırıya maruz kaldığını belirtmesinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, 16 yaşındaki kızını koruma altına aldığı öğrenildi. Akkaya çıkan haberler sonrası tepki gösterdi.

Deniz Akkaya’nın Kızı Koruma Altına Alındı! Akkaya Gerçeği Ateş Püskürerek Açıkladı

Eski manken Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaların ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, 16 yaşındaki kızını koruma altına aldığı öğrenildi. Akkaya, dün kızı Ayşe'nin kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia etmişti. Akkaya'nın bu açıklamaların ardından bakanlık, olayın incelenmesi ve gerekli önlemlerin alınması için harekete geçti.

Dün Kızı Tarafından Balkona Kilitlenmişti

Eski manken Deniz Akkaya, dün sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, “Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi...” demişti.

Deniz Akkaya’nın Kızı Koruma Altına Alındı! Akkaya Gerçeği Ateş Püskürerek Açıkladı - Resim : 2
Deniz Akkaya ve kızı Ayşe Akkaya

Deniz Akkaya’nın Kızı Koruma Altına Alındı

Akkaya’nın kızı hakkında yaptığı bu açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi. 

Akkaya: Aklı Başına Gelmesi Adına Ben Yolladım

Bu gelişme sonrası Deniz Akkaya sosyal medya hesabından üst üste açıklamalarda bulundu. Çıkan haberlere tepki gösteren Akkaya, “Babam yani öz dedesi alabilecekken ben karşı çıkarak ve imza atarak aklı başına gelmesi adına yolladım. Hasta mısınız siz? Devletin polisi falan benim elimden almadı! Bıktım sizden. Bunu da mı magazin malzemesi yapıyorsunuz. Allah belanızı versin.” ifadelerini kullandı. 

Çok Okunanlar