Demet Özdemir'den takdir toplayan hareket: Gelinliğini takipçilerinden birine hediye edecek!

Bir süredir ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda da nişanlanan oyuncu Demet Özdemir, düğün telaşesi içerisinde iken takipçilerine müjdeyi verdi. Özdemir’in gelinliğini takipçilerinden birine hediye edeceği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Demet Özdemir'den takdir toplayan hareket: Gelinliğini takipçilerinden birine hediye edecek!

Bir yılı aşkın süredir birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, günler sonra nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirecek. Sır gibi saklanan düğün detayları merak edilirken düğüne dair ilk müjdeli haber Demet Özdemir’den geldi.

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ EVLENİYOR!

2021 yılının başından bu yana aşk yaşayan ancak senenin sonunda kısa süreli bir ayrılık kararı alarak herkesi tedirgin eden Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, sonunda kavuşuyor. Mutlulukları gözlerinden okunan ünlü çift, hafta sonu nikah masasına oturacak.

Hazırlıkları aylardır süren düğün töreni, İstanbul Sarıyer’de bulunan bir otelde gerçekleşecek. 26 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan törene çiftin aileleri ve yakın çevreleri katılacak.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ALKIŞLANACAK HAREKET!

Demet Özdemir'den takdir toplayan hareket: Gelinliğini takipçilerinden birine hediye edecek! - Resim : 1

26 Ağustos tarihinde Oğuzhan Koç ile dünya evine girecek olan Demet Özdemir’in, düğünde 3 farklı gelinlik giyeceği öğrenildi. Her biri yaklaşık olarak 200 bin TL civarında olan gelinlikleri şimdiden merak konusu olan Demet Özdemir, bir gelinliğini hediye edeceğini açıkladı.

Demet Özdemir’in gelinliğini hediye edeceği kişiyi 15 milyon takipçili hesabından seçeceği ve düğün tarihi en yakın olan kişiye göndereceği öğrenildi.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNİ BASTI!

26 Ağustos’ta Sarıyer’de lüks bir otelde gerçekleşecek düğün için geri sayıma başlayan ve oldukça heyecanlı oldukları bilinen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, dün gece Instagram hesaplarından renkli fotoğraflar paylaştı.

Hafta sonu büyük aşkı ile nikah masasına oturacak olan Oğuzhan Koç, Zeynep Bastık’ın eski eşi menajer Tolga Akış ve diğer arkadaşları tarafından düzenlenen bir bekarlığa veda partisine katıldı. Arkadaşlarının sürprizi ile oldukça mutlu olan Oğuzhan Koç, nişanlısı Demet Özdemir’in bir fotoğrafının maske haline getirilmesi ve tüm arkadaşlarının maskeyi takmaları karşısında şoke oldu.

Demet Özdemir’in fotoğrafını maske olarak suratlarına taktıkları anları Instagram hesabından paylaşan Tolga Akış, çiftin hayranlarına tatlı bir tebessüm ettirdi. O anları sosyal medya hesabından “çok yakışıyoruz aşkım” notu ile paylaşan Demet Özdemir, bir süre sonra bekarlığa veda partisine giderek selfie çekti.