Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Düğün İçin Harcayacağı Para Dudak Uçuklattı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda yaşadıkları kısa bir ayrılık sürecinin ardından 2022’de evlilik kararı aldı. Düğün hazırlıklarına girişen çiftin düğün için gözden çıkardığı masraf dudakları uçuklattı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Düğün İçin Harcayacağı Para Dudak Uçuklattı!

Ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un, geçtiğimiz dönemlerde gizli bir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkili bu iddiaları yalanlamış olsa da 2021 yılbaşında ortaya çıkan el ele fotoğraflar, çiftin aşk yaşadığının da belgesi oldu. Ardından açıklama yaparak ilişkilerini doğrulayan çift, 2021 yılının en gözde ünlü çiftlerinden biri oldu. Ancak Özdemir ve Koç çifti, 2022 yılbaşı öncesinde, Paris tatili dönüşünde ayrılık kararı aldı. Ayrılık kararları ile sevenlerini üzen ünlü çift, bu kısa ayrılık sürecinden sonra şimdi düğün yapmaya hazırlanıyor. Çiftin düğün için yapacağı masraf ise dudak uçuklatıyor!

Sevgililer Günü’nde Evlilik Teklif Etmişti

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile ayrı oldukları dönemde O Ses Türkiye programındaki üzgün halleriyle dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı, Koç'a neden üzgün olduğunu sormuştu ve Ebru Gündeş de burada devreye girmişti. Ardından Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yeniden bir araya geldi ve ikili tekrar aşk yaşamaya başladı. Bunun üzerine Oğuzhan Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Özdemir’e evlilik teklifi etti. Evlilik kararı alan çift, geçtiğimiz günlerde nişanlanarak bu yoldaki ilk adımı da attı.

Düğün Hazırlıkları Başladı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Düğün İçin Harcayacağı Para Dudak Uçuklattı! - Resim : 1

Koç ve Demet Özdemir’in, kız isteme merasimindeki halleri sosyal medyaya yansıyınca, sosyal medya o pozlarla çalkalandı. Bir süre kız isteme ve nişan fotoğraflarıyla magazin gündeminin tepesinde kalan Koç ve Özdemir çifti, daha sonra erken çıktıkları balayı tatiliyle gündeme geldi. Objektiflere takılan ünlü çiftin keyifli halleri dikkatleri çekerken, Koç ve Özdemir, şimdi de düğün hazırlıklarıyla gündeme geldi.

2 Gün Sürecek Düğüne Milyonlarca Lira Masraf!

Ünlü çift, düğün tarihini 28 Ağustos olarak belirledi. Düğünün İstanbul’da olacağını daha önce açıklayan çift, iddialara göre Sarıyer’de bir lüks otelde düğün yapacak. 600 davetlinin katılması beklenen düğünün 2 gün süreceği ve ünlü çiftin günlerden birini tamamen arkadaşlarıyla eğlenmeye ayıracağı da iddialar arasında. Öte yandan iddialara göre Koç ve Özdemir çifti bu şaşaalı düğün için 4 milyon TL’lik masrafı gözden çıkardı…