Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanı bozdu! Aldatılma iddiası ortaya çıktı neler oluyor

Milyonlarca televizyon severin hayranlıkla izlediği Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz aylarda hayatlarını birleştirebilmek için gerekli tüm adımları atmaya başlamışlardı. Yakında düğün yapacağı konuşulan ünlü çift, şimdilerde ayrılık iddialarıyla sarsıldı. Demet Özdemir’in o pozu, iki isim arasında tüm köprülerin atılmasına neden oldu. İşte, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arasında yaşanan aldatma iddialarına dair merak edilen tüm detaylar.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanı bozdu! Aldatılma iddiası ortaya çıktı neler oluyor

Son zamanların en çok konuşulan çiftlerinden biri olarak gösterilen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde evlenecekleri haberleriyle hayranlarını adeta sevince boğmuşlardı. 14 Şubat Sevgililer Günü için Demet Özdemir’e rüya gibi bir törenle evlenme teklifi yapan Oğuzhan Koç, evlilik yolunda son adımları attığını da ifade etmişti.

Şimdilerde ne zaman evlenecekleri konuşulan ünlü çift için şok eden bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde söylenenlere göre Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’a karşı bir hata yaptı ve ikili ayrılmanın eşiğine geldi. İşte, magazin gündeminin en çok konuşulan çifti Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in arasında yaşanan ihanet olayına dair merak edilen tüm detaylar.

Demet Özdemir’in pozu ‘’Aldatma’’ olarak değerlendirildi!

Sosyal medyayı çok aktif olarak kullandığı bilinen Demet Özdemir, her paylaşımıyla olay yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Disney Plus platformunun açılış partisine katılan ünlü oyuncu, Rutkay Öziş ile çok samimi pozlar verince herkesi şaşırtmayı başardı. Milyonlarca kişi, Demet Özdemir’in bu hareketi için aldatma değerlendirmesini yaptı.

Demet Özdemir’in paylaştığı fotoğraftan sonra Oğuzhan Koç’un ilişkiyi tamamen bitirdiği ve Demet Özdemir ile olan pozlarını kişisel hesabından kaldırmaya hazırlandığı açıklandı. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinden gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanı bozdu! Aldatılma iddiası ortaya çıktı neler oluyor - Resim : 1

Sosyal medya aldatma iddiaları ile resmen çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir takipçi kitlesi tarafından takip edilen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, şimdilerde aldatma söylentileriyle platformları çalkalamayı başardı. Tüm sosyal medya kullanıcıları, Demet Özdemir’in Rutkay Öziş ile paylaştığı o fotoğrafın çok abartılı olduğunu ifade ederken Oğuzhan Koç’a büyük destek geldi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, ayrılmanın eşiğinde olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden gelecek yeni haberleri dört gözle beklemeye başladı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nişanı bozdu! Aldatılma iddiası ortaya çıktı neler oluyor - Resim : 2