Demet Akalın'ın paylaştığı Zeytin Ağacı yorumu olay oldu! Polemik fitili ateşlendi: “Tuba bile iyi oynuyor”

Sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlar ile sürekli ilgi odağı olan Demet Akalın yeni bir gafa imza attı. Netflixte ilk bölümü ile gösterime giren dijital platform dizisi Zeytin Ağacı için olumlu yorum yaparken dizi başrol oyuncusu Tuba Büyüküstüne bakın ne dedi?

Demet Akalın'ın paylaştığı Zeytin Ağacı yorumu olay oldu! Polemik fitili ateşlendi: “Tuba bile iyi oynuyor”

Demet Akalının televizyon yapımları başta olmak üzere son dönemlerde gittikçe popülerleşen online platformlar üzerinden yayınlara karşı zaafı bulunuyor. Ünlü şarkıcı hiçbir dizi ya da filmi kaçırmıyor. Takip ederken favori karakterini de vurgulamayı unutmuyor. Akalın, son olarak Acunmedya yapımı Survivor'ın sıkı fanı olduğunu söylemiş bu yılın kazananını duyuncada küplere binmişti.

“TUBA BİLE İYİ OYNUYOR”

Demet Akalın magazin basınında ünlü tweet paylaşımlarıyla boy göstermeye devam ediyor. Son olarak dijital platformda yayına giren Zeytin Ağacı isimli diziyi beğendiğini şu sözlerle ifade etti: “Hoppala! Uykusuz bayağı sardı Zeytin Ağacı. Tuba bile iyi oynuyor. O kadar güzel düşünün bakalım” dedi. Netflix yapımı Zeytin Ağacı dizisinin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz ve Seda Bakan yerini alıyor. Üç yakın arkadaşın başından geçenler ele alınıyor.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Demet Akalın'ın paylaştığı Zeytin Ağacı yorumu olay oldu! Polemik fitili ateşlendi: “Tuba bile iyi oynuyor” - Resim : 1

Demet Akalın tarafından yapılan gaf sonrası Tuba Büyüküstünün kim olduğu araştırılmaya başlandı. 40 yaşındaki güzel oyuncu 22 yıldır bu sektörde farklı projelerle oyunculuk kariyerini sürdürüyor. TV dizileri kadar sinema filmleri ile de biliniyor. Farklı mecralardan da ödülleri bulunan oyuncu 2011 ve 2017 yılları arasında iki çocuğunun babası Onur Saylak ile evli kalmıştır.

ZEYTİN AĞACININ KONUSU NEDİR?

Polemiğin hedefinde Demet Akalın'ın da beğendiği Zeytin Ağacı dizisi Netflix yapımıdır. İlk bölümü 28 Temmuz'da paylaşılan dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstleniyor. Romantik ve dram türündeki dizinin konusu ise; üniversite yıllarından beri arkadaşlıkları sürdüren arkadaşları ele alıyor. Leyla, Ada ve Sevgi ismindeki 3 üniversite arkadaşı yıllar sonra yeniden bir araya geliyor. Ada başarılı bir cerrahken Leyla bir Avukat oluyor. Üçlünün çıkacakları Ayvalık seyahati geçmişleriyle barışmalarını sağlayacak geleceklerinde yeni kararlar almalarını destekleyecek.