Dans sanatçısı Didem'den büyük itiraf: “Sahneye her çıktığımda tacize uğradım!” Göğüslerimi ellemeye çalıştılar!

Uzun süredir dans sanatçılığı yapan ancak asıl popülerliğini şarkıcı İbrahim Tatlıses’in sahneleri ve programları ile yakalayan Oryantal Didem, geçtiğimiz günlerde Cihangir’de görüntülendi. Son dönemlerde sahnelerde yaşanan taciz olaylarına ilişkin açıklamalarda bulunan Didem, itirafları ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Oryantal Didem’in itiraflarına ilişkin ayrıntılar…

Dans sanatçısı Didem'den büyük itiraf: “Sahneye her çıktığımda tacize uğradım!” Göğüslerimi ellemeye çalıştılar!

Bir süredir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemde kalmaya devam eden Dans Sanatçısı Didem, geçtiğimiz günlerde Cihangir’de görüntülendi. Gri takımı ile oldukça şık gözüken Oryantal Didem, basın mensupları ile ayak üstü sohbet ederek kendisine sorulan soruları samimiyet ile yanıtladı.

“SAHNEYE HER ÇIKTIĞIMDA TACİZE UĞRADIM!”

Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de basın mensupları tarafından görüntülenen Oryantal Didem, ayak üstü muhabirler ile sohbet etti. Kendisine yöneltilen soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Didem, son dönemlerde sahnelerde görülen taciz olaylarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Uzun yıllardır oryantallik yaptığını ve pek çok sahnede boy gösterdiğini belirten Oryantal Didem, kendisinin başına da sık sık taciz olaylarının geldiğini ifade etti. “Sahneye her çıktığımda tacize uğradım” ifadelerini kullanan Didem, “para takarken göğüslerimi ellemeye çalıştılar” itirafında bulundu. Ayrıca kulisine pahalı hediyeler ve yemek teklifleri ile gelen kişi sayısının da oldukça fazla olduğunu belirten Didem, samimiyeti ile dikkat çekti.

“LEBLEBİ FIRLATTILAR!”

Dans sanatçısı Didem'den büyük itiraf: “Sahneye her çıktığımda tacize uğradım!” Göğüslerimi ellemeye çalıştılar! - Resim : 1

Sahneye çıktığı dönemlerde sırf taciz amaçlı kendisine leblebi dahi fırlatıldığını belirten Didem, bu olayların son bulması istediğini ifade etti.

“KIZMADIM AMA KIRILDIM!”

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir beachte sahne alan Rap Sanatçısı Murda, kendisini dinlemeye gelen bir hayranının sahneye para fırlatmasının üzerine şu ifadeleri kullanmıştı: “Fakir mi gözüküyorum oradan bakınca? Sahneye fırlattığın paranın 200 katını sana geri veririm. Dansöz müyüm ben?”

Rapçi Murda’nın sahnesinde kullanmış olduğu bu cümleler, Oryantal Didem’i sinirlendirmiş ve Didem Instagram hesabından yeni videolar paylaşarak kullanılan cümlelerin doğru olmadığını ifade etmişti. Cihangir’de görüntülendiği esnada Murda’nın sözlerinin tekrar sorulmasının üzerine dansözlüğün aşağılanan bir meslek olmasına tepki gösterdiğini belirten Didem “kimseye kızmadım ama kırıldım” ifadelerini kullandı.

Etiketler: dans sanatçısı, didem