Daire satın alarak yakınları ile komşu olmak isteyenlere, kamu bankasından Ankara'nın aynı bölgesinde satılık daire duyurusu! Ankara konut fiyatları

Ülkemizin en köklü bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından ötürü ucuza ev sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşlara, iki yeni müjde verdi. Banka, yasal ihale platformu aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu konutlara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Daire satın alarak yakınları ile komşu olmak isteyenlere, kamu bankasından Ankara'nın aynı bölgesinde satılık daire duyurusu! Ankara konut fiyatları

Ülkemizin önde gelen devlet bankalarından birisi olan Halkbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve vatandaşın yanında yer aldığını duyurdu. Geçim derdi içerisinde olan vatandaşlar için sene başından bu yana birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirerek kamu bankası olmasının ayrıcalığını hissettiren banka, bu sefer de artan gayrimenkul fiyatları sebebi ile ucuz fiyatlardan satışa sunmuş olduğu konutları duyurdu.

Halkbank tarafından yapılan resmi açıklamaya göre denetimi bankanın kontrolünde bulunan yasal ihale platformu Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile yeni ihaleler düzenlendiğinin bilgisi kaydedildi. Ankara il sınırları içerisinde uygun fiyatlardan daire sahibi olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren konut ihalelerine ilişkin ayrıntılar kamuoyu ile paylaşıldı.

HALKBANK’TAN SATILIK DAİRE İLANLARI!

Daire satın alarak yakınları ile komşu olmak isteyenlere, kamu bankasından Ankara'nın aynı bölgesinde satılık daire duyurusu! Ankara konut fiyatları - Resim : 1

Halkbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alarak Ankara ilinde ucuz fiyatlı daire satışına başladığını bildirdi. Banka, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan iki icralık dairenin, ihale aracılığı ile satışa çıkarılacağını açıkladı.

HALKBANK’IN SATILIK DAİRELERİNE İLİŞKİN AYRINTILAR!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu ilk dairenin Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Kırbaşı Mahallesi’nde bulunan müstakil konutun büyüklüğünü 120 metrekare olarak açıklayan banka, ilgili konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 245 bin TL olduğunu bildirdi. Teminat bedeli ise 7 bin 350 TL olarak duyuruldu.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu ikinci dairenin de Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde olduğu belirtildi. Ayvaşık Mahallesi’nde bulunan 127 metrekarelik apartman dairesi için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 222 bin TL, teminat bedeli ise 6 bin 600 TL olarak açıklandı.

HALKBANK’IN SATILIK DAİRELERİNE NASIL ERİŞİM SAĞLANIR?

Halkbank tarafından satışa sunulan konutlara sahip olabilmek için ilgili teminat bedellerinin banka şubesine yatırılması ve ardından da gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir. Banka, sözleşmeden sonra platforma giriş bilgilerini paylaşacak ve fiyat teklifi verme işlemlerinin yapılmasını sağlayacaktır.