Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı!

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Aleyna Tilki son saatlerde sosyal medya platformlarının yine en çok konuşulanları arasına girdi. Tilki, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımdaki sigarası ile görenlerden tepki çekti. Pek çok kişi Aleyna Tilki'nin yaşına değindi.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı!

İlk olarak 16 yaşında, 2016 yılında Türkiye'nin tamamının ismini duymuş olduğu Aleyna Tilki'nin tanınırlığı günden güne arttı ve şu an milyonlarca kişinin radarına takıldı. Gerek sosyal medya hesabından yapmış olduğu cüretkar paylaşımları ile gerekse de açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki geçtiğimiz dönemlerde arabada sigara içtiği videosu ile gündeme gelmişti.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı! - Resim : 1

Arabada sigara içtiği görüntüleri ile büyük tepki çeken Aleyna Tilki son olarak bir kez daha sigaralı paylaşım yaptı. Profilinde herkese açık bir şekilde yapmış olduğu paylaşımında elinde tuttuğu sigara görenlerden tepki topladı.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı! - Resim : 2

Bir kullanıcının Aleyna Tilki'nin bu paylaşımına "20 yaşında bir genç kız... Elinde sigara.. Garip kıyafetler.. bizim gördüklerimiz.. Bir yanlışlık var.. Sezen aksu nun şarkısı. yıllar sence yavaş acelen ne bekle. Firüze.. Bekle aleyna." ifadeleri ile yorum yapması dikkat çekti.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı! - Resim : 3

Sosyal medya platformlarında yer alan hesaplarını aktif bir şekilde kullanmakta olan ve sürekli olarak cesur kostümleri ile cüretkar paylaşımlar yapan Aleyna Tilki'nin yaptığı bu paylaşımlar magazin gündeminin en üst sıralarında yerini alıyor.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı! - Resim : 4

Tilki, yapmış olduğu her paylaşım ile gündemin zirvesine otururken hayranlarının ise ağzını açık bırakıyor. Sosyal medya platformlarını oldukça aktif bir şekilde kullanmaya devam eden Tilki, geçtiğimiz günlerdeki yeşil dekolteli mini elbisesi ve parlak çizmeleri ile bir kez daha gündemin üst sıralarına oturmuştu.

Daha önce büyük olay olmuştu yine yaptı! Aleyna Tilki sigaralı paylaşımı ile takipçilerini kızdırdı! - Resim : 5

Ülkemizdeki pop şarkıcıları arasında farklı bir tarza sahip olan ünlü güzelin resmi sosyal medya hesabı olan Instagram hesabı @aleynatilkiofficial'da 3 milyonu aşkın takipçisi ve 756 gönderisi bulunuyor.

Etiketler: Aleyna Tilki, instagram