Daha geçen gün “Acı çekmek istemiyorum” demişti! Sonuçlar temiz çıktı! Armağan Çağlayan, müjdeli haberi bugün verdi

Bir süre önce akciğer kanserine yakalanma ihtimali olduğunu duyuran Armağan Çağlayan, biyopsi sonuçlarını açıkladı. Sağlık durumuna ilişkin güncel bir açıklama yapan Armağan Çağlayan, sevenlerine seslendi.

Daha geçen gün “Acı çekmek istemiyorum” demişti! Sonuçlar temiz çıktı! Armağan Çağlayan, müjdeli haberi bugün verdi

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, yaptığı açıklamada; “Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı” sözleriyle tüm sevenlerini derinden yaralamıştı. Armağan Çağlayan’dan hastalığına ilişkin bir açıklama daha geldi.

İlk gerçekleştirdiği açıklamada olası yanlış haberlerin önüne geçmek adına sevenlerini sık sık bilgilendireceğini belirten Armağan Çağlayan, açıklamalarının devamında; “Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım. Bu sebeple, beş aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz” ifadelerini kullanmış ve sahnelere bir süre ara vereceğini duyurmuştu. Bir süredir sevenlerini kanser olma ihtimali ile üzen Armağan Çağlayan’dan bugün müjdeli bir haber geldi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN İYİ HABERİ BUGÜN VERDİ

Akciğerlerinde tespit edilen bir kitle sonrası tedavi planının ortaya konulabilmesi adına daha detaylı bir taramadan geçen Armağan Çağlayan’ın lenf bezlerinden bir parça alınıp, biyopsi yapıldığı öğrenilmişti. Biyopsi sonucunun temiz olduğunu müjdeleyen Armağan Çağlayan, sevenlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözler ile seslendi:

“Selamlar… perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere… Herkese her şey için çooook teşekkürler… Sevgiler…”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN, ACI ÇEKMEK İSTEMEDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Daha geçen gün “Acı çekmek istemiyorum” demişti! Sonuçlar temiz çıktı! Armağan Çağlayan, müjdeli haberi bugün verdi - Resim : 1

Akciğer kanseri olabileceğini öğrenmesinin ardından YouTube üzerinden sunduğu programların birine geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı’yı konuk eden Armağan Çağlayan, programda duygusal anlar yaşamıştı. Billur Kalkavan’ın da akciğer kanseri nedeniyle ölmesi sonucu konunun ünlü oyuncunun hastalığına gelmesi üzerine dertleşen ikili, duygusal anlar yaşamıştı.

Buğra Bahadırlı ile dertleşen Armağan Çağlayan, hastalığını programında ilk kez dillendirmişti. Akciğerinde bir kitle tespit edildiğini ve yüksek ihtimalle kanser olduğunu Buğra Bahadırlı ile paylaşan Armağan Çağlayan, “Billur Hanım gibi ben de chek-up’a gittim. Orada bir kitle bulundu. Şimdi korkuyor muyum? Hayır. Sadece acı çekmek istemiyorum” açıklamalarıyla dikkat çekmişti.