Dacia'dan Kasım ayna özel yüzde 1,99 faiz ve 1.500 lira yakıt hediyesi fırsatı! Araç alacaklara cazip teklifler!

Kasım ayına özel otomobil devlerinden yepyeni kampanyalar gelmeye başladı. Dacia’dan duyurulan yeni kampanya ile 1.500 TL yakıt hediyesi ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı duyuruldu! İşte detaylar…

Dacia'dan Kasım ayna özel yüzde 1,99 faiz ve 1.500 lira yakıt hediyesi fırsatı! Araç alacaklara cazip teklifler!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artış sonrasında otomobil devlerinden de cazip teklifler ve kampanyalar gelmeye devam ediyor. Dacia’dan gelen avantajlı kampanyalar ile Kasım ayında da vatandaşların rahat etmesi sağlanacak. Otomobil satın almak isteyenler için avantajlı seçenekler sunan Dacia, 1.500 TL yakıt hediyesiyle de dikkat çekiyor.

Kasım 2022’de Dacia araç alanlar için Dacia Finans’tan avantajlı oranlara sahip kredi kullanmaları halinde birçok fırsattan yararlanması sağlanacak. Otomobil piyasalarında yaşanan fiyat artışı sonrasında araç sahibi olmak isteyenler için Dacia en özel fırsatlarını duyurdu.

DACİA’DAN 1.500 TL YAKIT HEDİYEİS

Kasım ayına özel Dacia fırsatları devam ediyor. Dacia’da Kasım Ayında Kafam Rahat kampanyası kapsamında, 2022 model yılı Dacia araç alanlar, Dacia Finans avantajlı kedilerini kullanarak 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilecek. Kampanya fiyatına dahil olarak +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik bakım paketleri de bu kapsamda sunulacak.

Kazanılan yakıt puanı her ayıın 7’sinde 6 ay boyunca her 250 TL, toplamda ise 1.500 TL olarak kullanıcıların Clup Total hesaplarında yüklenecektir. Kazanılan yakıt puanları ise Total markalı istasyonlarda geçerli olacaktır.

YÜZDE 1,99 FAİZLİ KREDİ FIRSATI!

Dacia'dan Kasım ayna özel yüzde 1,99 faiz ve 1.500 lira yakıt hediyesi fırsatı! Araç alacaklara cazip teklifler! - Resim : 1

Dacia Finans’ta ayıca Kasım ayına özel Duster 4x4 modellerinde yüzde 1,99 faizli kredi fırsatları da sunulmaya devam ediyor. Sınırlı sayıda 2022 model Dacia Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4x4 otomobilin perakende satın alımlarında geçerli, 80.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranları ile kullandırılacak. Aylık 7.897 TL taksit seçenekleri ile kredi kullanılabilecek.

Dacia’nın Kasım ayında devam eden kampanyalarından yararlanarak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Cazip oranlara sahip finansman seçeneklerinin yanı sıra online satışa özel ilk bakım hediyesi ve üstelik dosya masrafsız kredi seçenekleri de farklı kampanya olarak sunulmaya devam ediyor.  

Etiketler: dacia, kasım ayı, kampanya