Dacia herkesi araba sahibi yapmaya geliyor! Yeni Sandero ve Stepway modellerinde fiyatlar belli oldu

Dacia, Temmuz ayı kampanyalarını ve araç fiyat listelerini duyurdu. Araç sahibi olmak isteyenler için büyük fırsatlarını duyuran Dacia, Sandero ve Stepway modellerinde sunduğu fiyatlarla dikkatleri çekiyor.

Dacia herkesi araba sahibi yapmaya geliyor! Yeni Sandero ve Stepway modellerinde fiyatlar belli oldu

Otomobil fiyatları dünya genelinde pandemi sürecinde artış göstermeye başladı. Zira Covid-19 salgını sonrasında alınan kapanma ve önlem kararları ile otomotiv sektöründe üretim yavaşladı ve bu durum sıfır araç fiyatlarına yansıdı. Sıfır araçlarda fiyatlar artış gösterirken, benzer artışlar paralel olarak ikinci el araçlarda da görüldü. Ardından gelen çip krizi ve tedarik zincirindeki aksamalar ve bunu takiben Rusya – Ukrayna savaşının başlaması, sıfır araçlarda fiyatların yüksek oranda artmasına neden oldu. Ancak Dacia, Temmuz ayı fırsatları ile sıfır araç sahibi olmak isteyenlere eşsiz kampanyalar sunmaya başladı. Dacia, Sandero ve Stepway modellerinde sunduğu fiyat listesi ile dikkat çekiyor.

Yeni Sandero Liste Fiyatı

Dacia herkesi araba sahibi yapmaya geliyor! Yeni Sandero ve Stepway modellerinde fiyatlar belli oldu - Resim : 1

Dacia, sıfır otomobil fiyatlarında görülen artış karşısında Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway modellerinde sunduğu uygun fiyatlarla dikkatleri çekmeyi başardı. Sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin yakından ilgilendiği söz konusu fırsatlarda Dacia, Yeni Sandero için modele göre fiyatları belirledi. Buna göre 2022 Model araçlarda, Dacia’da Yeni Sandero için anahtar teslim liste fiyatları şöyle:

  •          Dacia Yeni Sandero Comfort 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir – 456 bin TL
  •          Dacia Yeni Sandero Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir – 467 bin TL

Dacia’da ayrıca Yeni Sandero için opsiyonları değerlendirmek isteyenlere Comfort modelinde metalik renk seçeneği 3.500 TL ile arka park sensörü seçeneği de 2.250 TL ile sunuluyor. Prestige modelinde ise seçenekler artıyor.

Yeni Sandero Stepwap Liste Fiyatları

Yeni Sandero modelinde sunduğu fiyatlarla dikkatleri çeken Dacia, öte yandan Temmuz ayında Yeni Sandero Stepway için de uygun fiyatlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Bu modelde 3 ayrı seçenek sunan Dacia’da, 2022 model Yeni Sandero Stepway anahtar teslim liste fiyatları şöyle:

  •          Dacia Yeni Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo 90 beygir – 446 bin 900 TL
  •          Dacia Yeni Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 beygir – 460 bin TL
  •          Dacia Yeni Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir – 497 bin TL