Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden şarkıcı Gülşen'i hedef aldı: “Hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak!”

4 ay önce vermiş olduğu bir konserde İmam Hatip mezunlarını kastederek sarf etmiş olduğu cümlelerin ortaya çıkması ile birlikte tutuklanan şarkıcı Gülşen, bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Gülşen ile ilgili cümleler sarf etti. İşte Gülşen’in yaşadıkları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden şarkıcı Gülşen'i hedef aldı: “Hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak!”

İmam Hatip okullarında okuyan kişiler için sarf etmiş olduğu cümle sebebi ile geçtiğimiz hafta tutuklanan, dün ise ev hapsine geçen Gülşen, bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde yer aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SERT ÇIKIŞ!

Geçtiğimiz hafta hakkında soruşturma açılan ve soruşturma tarihinden hemen bir gün sonra gözaltına alınarak saatler için hakkında tutuklama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı Gülşen, tutukluluğuna sebep olan sözlerinden ötürü birçok kişinin hedefinde yer aldı. İmam Hatip okullarında okuyan kişileri hedef alan açıklamaları sebebi ile ilgili okullarda okumuş olan kişilerin ve diğer vatandaşların tepkileri ile karşılaşan Gülşen, bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karşı karşıya geldi.

Kendisi de İmam Hatip mezunu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülşen’in ismini ağzına almadan olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri, oldukça sert oldu.

“PAÇALARINI KURTARAMAYACAK!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden şarkıcı Gülşen'i hedef aldı: “Hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak!” - Resim : 1

Yeni bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gülşen’in İmam Hatip okullarında okuyan vatandaşlar için sarf ettiği cümleyi hedef aldı. Açıklamasında isim kullanmamayı tercih eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde milletimizin en büyük gücü olan kardeşliğine yönelik provokasyonların, ibadethanelerimizi ve İmam Hatip okullarımızı hedef alacak şekilde çok ciddi boyutlara ulaştığını görüyorum. Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri hem de hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacaklar.”

GÜLŞEN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz hafta 4 ay önce vermiş olduğu konserde sarf ettiği sözlerin ortaya çıkması ile hakkında soruşturma açılan ve sonrasında da tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne götürülen Gülşen, 10 saniyelik video görüntüsünde şu cümleyi kurmuştu: “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor.”