Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yılbaşına kadar ücretsiz olacak!

Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Anteplilere seslendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yılbaşına kadar ücretsiz olacak!

Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Anteplilere seslendi! Antepli vatandaşlara müjdeli haberi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 60 binden fazla vatandaşa seslendi. 

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  ABD, İngiltere ve Almanya ziyaretlerini eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Amerika olmadı, İngiltere. İngiltere olmadı Almanya. Sanırsınız ülkenin, milletin hayrına bir iş yapacak. Döndüğünde bakıyorsunuz yediği hamburgerden başka anlatacak bir şey yok. Temiz para arıyormuş" dedi.

60 BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI!

'Milletimizi hayallerine kavuşturacağız'' diyerek konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan 

"Bizleri coşku ile bağrına basan Gaziantepli kardeşlerimin her birine ayrı ayrı sevgilerimi yolluyorum. Rabbim'e bana sizler gibi yol arkadaşları verdiği için hamd ediyorum.

Sordum İstasyon Meydanı'nda kaç bin Antepli var. Remsi rakam verdiler. Şu anda 60 bin kişi var, gelişler devam ediyor dediler. Biz vesayetin oyunlarını sizlerle beraber bozduk. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını beraber yıktık. Darbecilere karşı beraber direndik. Velhasıl Türkiye Yüzyılı için gereken temeli birlikte attık. Gereken hazırlıkları beraber gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin ikinci asrında, milletimizi hayallerine kavuşturmaya hazırlanırken yine Antep'te sizlerle beraber yola çıkıyoruz. Gece gündüz çalışmaya hazır mısınız? 2023'e hazır mısınız?" dedi. 

''500 İŞYERİ YAPILACAK''

60 binden fazla kişinin katılım sağladığı alanda konuşmasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan Anteplilere coşkulu haberi verdi. Konuşmasında "Buraya Gaziray'la geldik. Gaziray'ın yer altından geçen 5 km'lik üzerini belediyemiz spor ve süs havuzlarıyla düzenledi. Bu güzel parkın da hayırlı olmasını diliyorum. İlk evim kapsamında 10 bin 24 konut daha yapıyoruz. İş yerim kapsamında da 500 iş yeri yapılacak. Yeni projelerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

"SES YOK GÜRÜLTÜ YOK"

"Az önce Gaziray'la gelirken ses yok, gürültü yok, uzun yolu yavrularımızla kat ettik. Gaziantep'e bugüne kadar 52.5 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Türkiye ekonomi noktasında dünyaya örnek bir ülke haline geldi."

YILBAŞINA DEK ÜCRETSİZ OLACAK!

Bugün açılışı gerçekleşen Gaziray'ın tarihi yatırım olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşına dek ulaşımın ücretsiz gerçekleşeceğini de belitti. 

Etiketler: gaziray