Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi müjdesi! Sıfır ev alanlara Vakıfbank Halkbank Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi verecek

İlk evinizin anahtarı kamu bankalarında! Hiç evi olmayanlara kamu bankalarından düşük faizli kredi müjdesi geldi! Sıfır ev almak isteyen kişilere Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank düşük faizli kredi desteği sağlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi müjdesi! Sıfır ev alanlara Vakıfbank Halkbank Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi verecek

Kabine toplantısı sonrasında ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kredi müjdesi vermişti. Konut sahibi olmak isteyen kişilere düşük faizli kredi desteği verileceği ilan edilirken düşük faizli kredi desteği sağlanacak 3 paket açıklanmıştı. Bu paketler arasında en çok talep göreni ise sıfır konut alanlara verilen yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi olmuştu. 

Bir yandan yükselen konut fiyatları bir yandan da kredi faiz oranları nedeniyle vatandaşın ev sahibi olması zorlaşırken devreye bir kere daha kamu bankaları girmişti. Kamu bankaları tarafından başlatılan destek kredisi paketi ile en uygun konut kredisi müjdesi verilmiş oldu. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi paketleri! 

SIFIR KONUT KREDİSİ ÇEKENLERE YÜZDE 0.99 FAİZ ORANI İLE DESTEK KREDİSİ VERİLECEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından yapılan ulusa sesleniş konuşması kapsamında faiz oranı düşük yeni destek kredi paketleri açıklanmıştı. Konut kredisi paketinde faiz oranı kamu bankalarında düşürülürken şartlı olarak düşük faizli kredi seçenekleri de belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi müjdesi! Sıfır ev alanlara Vakıfbank Halkbank Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi verecek - Resim : 1

3 ayrı konut paketi açıklanırken bu konutlar arasında sıfır konut almak isteyen kişilere kamu bankaları tarafından düşük faizli nakit para desteği sağlanacağı ilan edilmişti. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından verilen kredi paketinde sıfır konut almak isteyen kişilere büyük fırsat sunulmuş oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi müjdesi! Sıfır ev alanlara Vakıfbank Halkbank Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi verecek - Resim : 2

0.99 FAİZ ORANI İLE KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 

Konut kredisi çekmek için yüzde 0,99 faiz oranı ile sunulan paketten yararlanmaya hak kazanan kişilere örnek hesaplama tablosu da yayımlandı. 120 ay vadeli olmak üzere 1 milyon TL konut kredisi paketinde aylık taksit tutarı 14 bin 279 TL olarak gerçekleşirken 500 bin TL kredi paketinde ise aylık taksit tutarı 7 bin 139 TL olarak gerçekleşecek. 

Söz konusu kredi paketinden verilen 0,99 faizli finansman desteği sadece ilk kez sıfır konut almak isteyen kişilere verilecek. Yani kredi çekmek istiyorum diyen kişinin üzerine tapusu olmaması şartını taşıması yeterli olacak. Sıfır konut almak şartı ile bu kişiler yüzde 0,99 faiz oranı ile finansman desteği verilecek.