Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, Tarım Kredi harekete geçti! Gıda alışverişine çıkacak olanlar için 30'un üzerinde ürün için indirim dönemi başladı!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte önemli açıklamalara imza atan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıda ürünlerine yansıtılan zamlara izin vermeyeceğini ve yakın zamanda Tarım Kredi’de indirim döneminin başlayacağını belirtmişti. Beklenen indirim haberi ise bugün geldi. İşte Tarım Kredi indirimlerinin ayrıntıları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, Tarım Kredi harekete geçti! Gıda alışverişine çıkacak olanlar için 30'un üzerinde ürün için indirim dönemi başladı!

Ekonomi piyasalarının geçtiğimiz yılın son çeyreğinden bu zamana kadar yukarı yönlü hareketler sergiliyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu.

Giderek artan enflasyon, döviz kurlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler ve Rusya- Ukrayna savaşının devam ediyor oluşu özellikle gıda sektöründe fahiş fiyatlandırma politikalarının uygulanmasına yol açtı. Son dönemlerde en temel gıda ihtiyaçlarını dahi karşılamakta güçlük çeken vatandaşlar, bu duruma isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlik kapsamında vatandaşların gıda fiyatlarına karşı gösterdikleri tepkileri haklı bulan ve konu ile ilgili çalışmaların başladığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın dönem içerisinde Tarım Kredi’de bir indirim sezonunun açılacağını belirterek, vatandaşların fiyatlar konusunda ümitlenmelerini sağlamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan indirim açıklamasından sonra Tarım Kredi’den atak bekleyen vatandaşlara, bugün itibari ile müjdeli haber verildi. Market, 1400 ayrı noktasında 30’un üzerinde ürün grubunun indirimli fiyatlardan satışa sunulduğunu duyurdu.

TARIM KREDİ’DE İNDİRİM DÖNEMİ BAŞLADI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi, Tarım Kredi harekete geçti! Gıda alışverişine çıkacak olanlar için 30'un üzerinde ürün için indirim dönemi başladı! - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim açıklamasından sonra harekete geçen Tarım Kredi, bugün itibari ile geçerli olan indirim dönemini resmen başlattı. Yaptığı resmi duyuru ile birlikte pek çok üründe yüksek oranlarda indirim yapıldığını belirten Tarım Kredi, indirimli ürünlere ilişkin önemli ayrıntılar verdi.

TARIM KREDİ HANGİ ÜRÜNLERE İNDİRİM YAPTI?

Tarım Kredi’nin indirimli fiyatlardan satışa sunmuş olduğu ürünler şu şekilde açıklandı:

  • Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, ayçiçek yağı, nohut, fasulye, şeker, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, soğan, karpuz, kavun, bal, tereyağı, süt, deterjan ürünleri, tavuk ürünleri, kolonya, bebek bezi.

TARIM KREDİ İNDİRİMLİ ÜRÜN KATALOĞU

Tarım Kredi’nin 15 Ağustos tarihinden itibaren başlayan indirim dönemine ilişkin bir katalog henüz yayınlanmadı.

Etiketler: tarım kredi, market