Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburgerli yanıt verdi!

Bugün Gaziantep'te gerçekleşen açılış törenine katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburgerli yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburgerli yanıt verdi!

Bugün Gaziantep'te gerçekleşen açılış törenine katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburgerli yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hamburgerimizi yedik, saat 22.00'de görüşmek üzere..." notuyla fotoğraf paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu işaret ettiği saat gelince "Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?" sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt gecikmedi. 

HAMBURGERLİ YANIT GELDİ!

Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına karşılık olarak ''Dönüşte yediği hamburgerden başka anlatacağı yok." dedi. Açılış töreninde birçok konuya değinen ve 60 bin Gaziantepli vatandaşın katılım sağladığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan pek çok açıklamada bulundu. 

Art arda paylaşımlarıyla adından söz ettiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu son paylaşımını İngiltere'den yaptı. İngiltere'den hamburger yerken paylaştığı videoda "Hamburgerimizi yedik, saat 22.00'de görüşmek üzere..." demişti. İşaret ettiği saat gelince beklenen hamleyi gerçekleştiren CHP lideri, "Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt geldi. 

'KARA PARA KAÇIRIYOR''

Bazı ailelerin Türkiye'den kara para kaçırarak  Chelsea'de gayrimenkul aldığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Diyorlar ki Bay Kemaller iktidara gelince kaçacak yerimiz olsun. Bakın ey çeteler, kaçmayı düşündüğünüz sokaktayım şu an. Ne yaptığınızı, ne yapacağınızı gayet iyi biliyorum. Önce kara parayı Türkiye'ye sokuyorsunuz, yıkayıp paklayıp aklıyorsunuz, sonra çıkarıp aileleriniz için yatırıma çeviriyorsunuz ne ala dünya değil mi?" demişti.

2023 yılında gerçekleşecek seçime değinen Kemal Kılıçdaroğlu "Bakın sevgili halkım bu seçimde 2 Türkiye var önünüzde, birini seçeceksiniz; ilki kara para ile 5'li çetelerin daha da zengin edildiği, bizim çocuklarımıza ise meth'in, uyuşturucunun kaldığı Türkiye. Diğer Türkiye ise temiz, iklim dostu yatırımları olan gençlerimizi sokaklarımızdan kurtaran, evlerine yerleştiren yepyeni pırıl pırıl çok güzel bir Türkiye. O Türkiye'de baronlara yer yok, çetelere yer yok. Orada fotoromanlara da yer yok, olmayacakta zaten" dedi.

Gaziantep'de açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Birileri kıta kıta geziyor. ABD, İngiltere, Almanya... Dönüşte yediği hamburgerden başka anlatacağı yok. Ama hesabını vermediği pek çok nokta var." dedi.

Etiketler: cumhurbaşkanı