Cristiano Ronaldo’ya Suudi Arabistan’dan astronomik teklif geldi!

Real Madrid’den ayrıldıktan sonra önce Juventus’un, ardından eski takımı Manchester United’ın yolunu tutan Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Suudi Arabistan’dan bir kulüp Ronaldo’ya 2 yıl için 250 milyon Euro teklif etti.

Cristiano Ronaldo’ya Suudi Arabistan’dan astronomik teklif geldi!

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, uzun yıllar harika işlere imza attığı İspanyol devi Real Madrid'den ayrılmış ve İtalya’nın yolunu tutmuştu. Juventus formasını giyen Ronalda, geçtiğimiz sezon Juventus’tan da ayrılarak, eski takımı Manchester United’a transfer olmuştu. Dünya yıldızının şimdilerde eşi benzeri görülmemiş bir teklifle karşı karşıya olduğu iddia edildi. İkinci Manchester United serüvenini de sonlandırmak üzere olan Ronaldo için Suudi Arabistan’da bir kulübün 2 yıl için 250 milyon Euro gibi devasa bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Astronomik Teklif Geldi

Manchester United’dan ayrılmak üzere olan ve Chelsea, Paris Saint-Germain (PSG) ve Bayern Munih takımları ile adı anılan Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan’dan bir kulübün astronomik bir teklifle devreye girdiği belirtildi. Portekiz’de yayın yapan TVI tarafından aktarılan habere göre Suudi Arabistan kulübü Manchester United’a 30 milyon Euro bonservis bedeli ve Cristiano Ronaldo’ya da 2 yıl için 250 milyon Euro teklif etti. Habere göre söz konusu Suudi Arabistan kulübü bu teklif sonrasında Manchester United ve Cristiano Ronaldo’dan haber beklemeye başladı.

Manchester United Kamplarına Katılmadı

Cristiano Ronaldo’ya Suudi Arabistan’dan astronomik teklif geldi! - Resim : 1

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun ailevi sebeplerden ötürü Manchester United’ın Tayland ve Avustralya’da sezon öncesi gerçekleştireceği kamplara katılamayacağı açıklanmıştı. Ancak bu açıklama taraftarlar arasında gerçekçi bulunmadı ve birçok futbol sever, Ronaldo’nun takımdan ayrılmak üzere olduğu için kamplara katılmadığını öne sürdü. Söylentilerle birlikte İngiliz devinden ayrılacağı haberleri gündeme gelen Ronaldo’nun yapacağı tercih merakla bekleniyor.

Ronaldo’nun Sıradaki Adresi Neresi Olacak?

Futbola 1992 yılında Andorinha altyapısında başlayan Ronaldo, daha sonra Nacional ve Sporting altyapılarında forma giydi. Profesyonel kariyerine Sporting B takımı ile başlayan ve ardından Sporting’e geçen Ronaldo, 2003 – 2009 yılları arasında Manchester United’da oynadı. Ardından 2009 – 2018 arasında Real Madrid forması giyen Ronaldo, 2018 – 2021 arasında Juventus ve 2021 yılından itibaren de Manchester United formasıyla saha çıktı.

Etiketler: ronaldo