Cristiano Ronaldo yine şok etti: Cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırdı!

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, yine skandal bir estetik haberiyle gündeme geldi! Daha önce birçok estetik operasyon geçiren Ronaldo’nun, bu kez de cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırdığı öne sürüldü!

Cristiano Ronaldo yine şok etti: Cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırdı!

Son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, futbol sahalarındaki yetenekleriyle gündeme geldiği kadar, özel hayatındaki gelişmelerle de sık sık gündeme geliyor. Attığı her adıma ayır bir olay olan ve her adımı yakından takip edilen Ronaldo, daha önce çeşitli cinsel taciz davalarıyla ve estetik operasyonu haberleriyle gündeme gelmişti. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Ronaldo, bu kez de şok eden bir estetik iddiasıyla gündeme geldi. İddialara göre Ronaldo, cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırdı.

Ronaldo’dan Bir Skandal Estetik Haberi!

Cristiano Ronaldo yine şok etti: Cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırdı! - Resim : 1

Cristiano Ronaldo, uzun yıllardır Arjantinli bir diğer dünya yıldızı Lionel Messi ile kıyaslanıyor ve her iki isim de bu rekabetin içinde elde ettikleri sayısız başarıyla biliniyor. Yaşayan spor efsaneleri arasında gösterilen Portekizli yıldız Ronaldo ise öte yandan magazin dünyasındaki gelişmelerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Adeta kıskandıran bir hayat yaşayan Ronaldo, son olarak eski takımı Manchester United’a geri dönmüştü. 2016 yılından bu yana Georgina Rodriguez ile aşk yaşayan Ronaldo, sevgilisi ve çocuklarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ronaldo iddialara göre bu kez de cinsel organını büyüttürmek için botoks yaptırarak gündeme geldi…

Cinsel Organını Büyüttürmek İçin…

37 yaşındaki yıldız futbolcu Ronaldo, yeşil sahalardaki yeteneği ve magazin dünyasındaki adımlarının yanı sıra öte yandan fit vücuduyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Dış görünüşüne ve fiziğine fazlasıyla dikkat ettiği bilinen Ronaldo, bu nedenle özel egzersizler ve diyetler uyguluyor. Bununla birlikte Ronaldo’nun vücudunda birçok estetik operasyon dokunuşu da bulunuyor. Dünya basınına da yansıyan iddialara göre Ronaldo, bu kez de kalıcı olma garantisi olmayan bir yöntemle cinsel organını büyüttürdü.

Ronaldo’nun geçirdiği operasyonun 2 yıl boyunca kalıcı olduğu, dikiş gerektirmediği ve 2 yıl sonunda kalıcı olup olmayacağının garanti olmadığı belirtildi. Öte yandan birçok yetişkin film yıldızının da aynı yöntemle cinsel organlarını daha büyük göstermek için operasyon geçirdiği aktarıldı.

Etiketler: ronaldo