Cristiano Ronaldo Manchester United’dan Ayrılmadan Önce Son Çalımı Attı!

Günler öncesinden Manchester United’dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo flaş bir iddiayla gündeme geldi. Chelsea teknik direktörünün Ronaldo transferini veto etmesiyle, Ronaldo’dan ayrılık kararı öncesi kurnaz bir hamle geldi.

Cristiano Ronaldo Manchester United’dan Ayrılmadan Önce Son Çalımı Attı!

Geçtiğimiz dönemlerde İspanyol dev Real Madrid’den ayrılarak İtalya’nın yolunu tutan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Juventus formasıyla istediğini elde edemedi. Şampiyonlar Ligi hedefiyle bu kez de İtalya'dan İngiltere’ye geçen Ronaldo, Premier Lig’de eski takımı Manchester United’a geri döndü.

Tüm dünyayı heyecanlandıran bu transferin ardından Ronaldo, Manchester United’da hayal kırıklıkları ile dolu bir sezon geçirdi. Eski takımında da istediğini alamayan Ronaldo, takımdan ayrılmak için düğmeye bastı. Ronaldo’nun takımdan ayrılmak istemesinin arkasındaki en büyük etken, Manchester United’ın Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro oluşturamaması oldu.

Ronaldo’dan Ayrılık Öncesi “Kurnaz” Hamle

Cristiano Ronaldo Manchester United’dan Ayrılmadan Önce Son Çalımı Attı! - Resim : 1

Ronaldo’nun İngiltere’den ayrılacağı ile ilgili haberlerin gündeme gelmesinden sonra İngiltere medyasında yer alan haberlerde, Ronaldo’nun “kurnazlık” dedirten hamlesi Ada’da büyük ses getirdi. Geçtiğimiz günlerde Manchester United’dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Ronaldo’nun ismi bir süredir Chelsea ve Bayern Munih ile anılıyordu.

Ronaldo’nun ayrılmadan önce mevcut takımı Manchester United’dan oldukça yüklü miktarda prim aldığı öne sürüldü. Manchester United’a gelir gelmez haftalık kazancı neredeyse yarı yarıya azalan Ronaldo, Juventus’taki kayıplarını primlerle kapatıyordu. İngiltere medyasından The Sun’ın haberine göre Ronaldo’nun en az 1 milyon pound ödeme aldığı iddiası ortaya atıldı.

Chelsea Teknik Direktöründen Veto

İngiliz The Sun tarafından yansıtılan haberde, Ronaldo’nun 1 milyon pound ödeme aldığı iddiası öne sürüldü. Habere göre bu gelişmeyi de Manchester United forması giyen bir futbolcu basına sızdırdı. Ada gündeminde geniş yankı uyandıran bu haberin yankıları sürerken, Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel’in de olası Ronaldo transferini veto ettiği, bu transfere sıcak bakmadığı iddia edildi.

Gündeme gelen bilgilere göre Tuchel, halihazırda Raheem Sterling ve Raphinha ile anlaşma sağladığı için Ronaldo’nun takıma oluşturacağı ekstra maliyetten kaçınmak istiyor. Ayrıca Tuchel’in, Ronaldo transferini sadece mali yükten dolayı değil, meslektaşı Solskjaer’in başına gelenleri yaşamak istemediği için de bu transferi istemediği konuşuluyor. Geçtiğimiz dönemlerde Solskjaer ile Ronaldo’nun arasında ipler gerilmiş, yönetim de Ronaldo’nun yanında yer almıştı. Sonunda bileti kesilen isim de Solskjaer olmuştu.